HomeHL-WorldΓαλλία: Ομολόγησε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της συζύγου και των 4 παιδιών του

Γαλλία: Ομολόγησε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της συζύγου και των 4 παιδιών του

Μετά τα γεγονότα, ο 33χρονος πατέρας δήλωσε ότι δεν αισθάνεται τίποτε και νιώθει κενός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 33χρονος πατέρας ομολόγησε ότι σκότωσε την σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους στο Μο κοντά στο Παρίσι, ισχυριζόμενος ότι «άκουσε φωνές» που του έλεγαν «να κάνει κακό», ανακοίνωσε σήμερα ο εισαγγελέας της πόλης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας στις σορούς των θυμάτων που βρέθηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων στο σπίτι της οικογένειας, η 35χρονη μητέρα και οι δύο κόρες της ηλικίας 10 και 7 ετών δέχθηκαν «περί τις δέκα μαχαιριές κάθε μία, με μεγάλη σφοδρότητα».

Αυτό δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο εισαγγελέας Ζαν-Μπατίστ Μπλαντιέ. Τα αγόρια ηλικίας 4 ετών και 9 μηνών αντίστοιχα «πέθαναν από ασφυξία οφειλόμενη σε πνιγμό».

«Δεν αισθάνομαι τίποτα»

Τα ευρήματα επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο τον πατέρα της οικογένειας, ο οποίος κατά την ανάκριση δεν κατόρθωσε «να εντοπίσει το στοιχείο που τον ώθησε» στις ενέργειες αυτές, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

«Διευκρίνισε ότι, μετά τα γεγονότα, δεν αισθάνεται τίποτε και νιώθει κενός», σημείωσε ο εισαγγελέας.

Ο άνδρας ακολουθούσε ψυχιατρική αγωγή για την αντιμετώπιση ψυχωτικών και καταθλιπτικών διαταραχών.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο δράστης «δήλωσε ότι συνήθιζε να λαμβάνει καθημερινά τη φαρμακευτική αγωγή η οποία απαιτείτο -σε μη δικαστικό πλαίσιο- από το 2019, αλλά δεν την είχε λάβει στις 24 Δεκεμβρίου».

Η ακριβής ημερομηνία του δράματος δεν προσδιορίσθηκε στην ανακοίνωση της εισαγγελίας. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα πτώματα την επομένη της βραδιάς των Χριστουγέννων να κείτονται σε διάφορα δωμάτια της κατοικίας.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες που ανησύχησαν λόγω της απουσίας της μητέρας.

Ο εισαγγελέας ζήτησε την απαγγελία κατηγορίας και την προσωρινή κράτηση του πατέρα στο πλαίσιο έρευνας για «ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά ανηλίκων κάτω των 15 ετών» και για«ανθρωποκτονία εκ προθέσεως εκ συζύγου».

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση