HomeΕΛΛΑΔΑΣκουρλέτης -Τζανακόπουλος απαντούν στις διαρροές Κασσελάκη για κακοδιαχείριση στα οικονομικά

Σκουρλέτης -Τζανακόπουλος απαντούν στις διαρροές Κασσελάκη για κακοδιαχείριση στα οικονομικά

Μηδέν χρέος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις αιχμές για κακοδιαχείριση απαντούν μέσω συνεργατών τους οι Πάνος Σκουρλέτης και Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας για χρέη που δημιουργήθηκαν επί των ημερών του Στέφανου Κασσελάκη.

Οι διαρροές από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή μάλιστα που ο κ. Κασσελάκης απουσιάζει στις ΗΠΑ δεν έμειναν ασχολίαστες από τους πρώην γραμματείς του κόμματος.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από το περιβάλλον του πρώην γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη και απαντώντας στις διαρροές της Κουμουνδούρου για την κακοδιαχείριση των προηγούμενων ετών, το χρέος επι των ημερών του ως γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ μηδενίστηκε στην Εθνική Τράπεζα.

Μηδέν χρέος

Τότε σε συνεργασία όπως σημειώνουν με τον τότε διευθυντή επι των οικονομικών Μίμη Δαρειώτη το μεγαλύτερο μέρος της κρατικής επιχορήγησης διατέθηκε για την αποπληρωμή των δόσεων του δανείου στη συγκεκριμένη τράπεζα.

Μάλιστα όπως σημειώνουν κατά την περίοδο που διετέλεσε γραμματέας ο κ. Σκουρλέτης μειώθηκε και το μισθολογικό κόστος κατά 40% για όλες τις έμμισθες θέσεις των επαγγελματικών στελεχών μιλώντας για πλήρη εξορθολογισμό των οικονομικών του κόμματος.

Από το περιβάλλον του κ. Τζανακόπουλου που διετέλεσε και εκείνος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν σε έντονο τόνο ότι όταν παρέδωσε το κόμμα δεν χρωστούσε ούτε ένα ευρώ, με τις ίδιες πηγές να χαρακτηρίζουν τις διαρροές από το περιβάλλον Κασσελάκη περισσότερο ως μομφή στο πρόσωπο του ίδιου του κ. Τσίπρα.

Και αυτό γιατί όπως σημειώνουν με νόημα οι γραμματείς δεν έχουν καμία ευθύνη για τα οικονομικά του κόμματος.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση