HomePost ItΕΛΜΕ: Συλλυπητήρια στον Μανόλη Πιτταροκοίλη για τον θάνατο του πατέρα του

ΕΛΜΕ: Συλλυπητήρια στον Μανόλη Πιτταροκοίλη για τον θάνατο του πατέρα του

Ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ με ανακοίνωσή του εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μανόλη Πιτταροκοίλη για τον θάνατο του πατέρα του.

Αναλυτικά αναφέρει

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ εκφράζει τα θερμά  και ειλικρινή συλλυπητήρια  του στον αγαπητό συνάδελφο Μανόλη Πιτταροκοίλη, αλλά και συνολικότερα την οικογένειά του,  για το θάνατο του πατέρα του και ιερωμένου  Ιωάννη  Πιτταροκοίλη που άφησε την τελευταία του πνοή στην ηλικία των 89 ετών, υπηρετώντας με αφοσίωση και πίστη την αποστολή του από τη θέση του πρωτοπρεσβύτερου και ασκώντας  το λειτούργημά του  ως εφημέριος του ιερού ναού του Τιμίου Σταυρού Λαγούτας, με συνέπεια και σεβασμό στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία όλα τα χρόνια της μακράς πορείας του.

Οι  χριστιανικές αρετές της ταπεινότητας, της καλοσύνης, της προσφοράς, της αμοιβαιότητας και της κατανόησης  -που αποτέλεσαν   το σταθερό τοπίο της ζωής και  της προσφοράς   του απελθόντος ιερωμένου-   αποτυπώνονται στη  σεμνότητα, τη φιλικότητα και την ευγένεια   του καλού συναδέλφου Μανόλη και  συνολικότερα σφράγισαν  την προσωπικότητα και τη στάση  ζωής όλων των απογόνων του απελθόντος ως πολύτιμες  και αξιοσέβαστες παρακαταθήκες

Στη σύζυγο του θανόντος, στα παιδιά και τα εγγόνια του, στους οικείους  του, αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα που ιερουργούσε, ευχόμαστε   καλή δύναμη αυτή την ύστατη στιγμή του οριστικού αποχωρισμού, που αποκτά ακόμη πιο έντονη συγκινησιακή διάσταση, λόγω της ιερότητας των ημερών.

Στη μνήμη του θανόντος το Δ.Σ της ΕΛΜΕ καταθέτει ένα συμβολικό ποσό στη βιβλιοθήκη του 4ου ΓΕΛ, όπου εργάζεται ο καλός συνάδελφος Μανόλης.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση