HomeCity GuideΟι εορταστικές εκδηλώσεις για τις 30 και 31 Δεκεμβρίου

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τις 30 και 31 Δεκεμβρίου

Στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα αποχαιρετούν το 2023 και υποδέχονται το 2024 ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΗΚΕΗ. Το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς μάλιστα, στην Πλατεία Ελευθερίας, ο νέος χρόνος θα μπει με συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου που συνεργάζεται με τον Μέμο Μπεγνή και την Άννα  – Φραντζέσκα Ζανδέ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου

17:00 – 17:50  Η Μονοφωνική χορωδία Αγίου Δημητρίου Λιμένος Ηρακλείου συμπράττει με την Δημοτική παραδοσιακή χορωδία Ανωγείων και μας παρουσιάζουν κάλαντα του Δωδεκαημερου από όλο τον Ελλαδικό χώρο. Επιμέλεια- διδασκαλία- διεύθυνση: Θανος Α. Γιακουμάκης

18:00 – 18:40  Η Χορωδία ΙΩΝΙΑ ΑΗΔΩΝ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της μαέστρου Λένας

Χατζηγεωργίου, συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου

Χριστούγεννα 2023 Πρωτοχρονιά 2024, θα τραγουδήσει παραδοσιακά Κάλαντα

από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

19:00 – 20:00  Η χορωδία του Συλλόγου Αλατσατιανών Νομού Ηρακλείου θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικους ύμνους, τραγούδια και κάλαντα.

Συμμετέχουν: Τραγούδι: Χορωδία Συλλόγου Αλατσατιανών Ν. Ηρακλείου

Πιάνο: Αντώνης Μποτονάκης,  Μουσική Διεύθυνση: Νίκος Αντωνακάκης

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου

18:00 – 18:30 Κουκλοθέατρο: Παμπλίνο, το σκανταλιάρικο ξωτικό του τυπογραφείου

Η συγγραφέας- παιδαγωγός Μαρία Καριωτάκη παρουσιάζει το νέο της βιβλίο μέσω μιας μικρής παράστασης, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κουκλοθέατρο και διάδραση!

Ελάτε στην Πλατεία Ελευθερίας, την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 18:00, να γνωρίσετε τον Παμπλίνο, το σκανταλιάρικο αόρατο ξωτικό που ζει στο τυπογραφείο και ψάχνει για φίλους μέσα στα νεογέννητα βιβλία!

Κείμενο, μίξη ήχου: Μαρία Καριωτάκη

Κατασκευή σκηνικού / σκηνικών αντικειμένων: Μαρία Καριωτάκη και Ζωή Αντωνομανωλάκη

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Μαρία Αμανάκη και Μανώλης Ζεϊμπέκης

«Παμπλίνο, το ξωτικό του τυπογραφείου»: Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Itanos Concept σε εικονογράφηση της Μαριλίνας Σκαρπέτα

18:40 – 22:50  Χαρούμενες μουσικές από το Δημοτικό Ραδιόφωνο «Heraklion Web Radio»

23:00 -00:20  Η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου υποδέχεται τον ηθοποιό και εξαιρετικό performer Μέμο Μπεγνή και την Φραντσέσκα Ζανδέ, και μαζί μας καλωσορίζουν το νέο έτος!

Υπενθυμίζουμε πως στο χώρο στάθμευσης δίπλα από το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηράκλειου έχουν τοποθετηθεί παιχνίδια και το σπιτάκι του Άι Βασίλη ενώ το καρουζέλ στον πεζόδρομο της δικαιοσύνης σας υποδέχεται καθημερινά από τις 11:00 – 15:00 και από τις 17:00 -21:00 με ελεύθερη είσοδο, μια προσφορά του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΗ.ΚΕ.Η.!

Παράλληλα τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια εκτείνονται κατά μήκος του πεζόδρομου της Δικαιοσύνης μέχρι και την Ίδης ενώ στην 25ης Αυγούστου μέχρι και την πλατεία του Αγίου Τίτου βρίσκονται τα σπιτάκια των εθελοντικών οργανώσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση