HomeHL-WorldΗΠΑ: 14χρονος σκότωσε την 23χρονη αδελφή του για τα δώρα – Στη συνέχεια τον πυροβόλησε ο 15χρονος αδελφός του

ΗΠΑ: 14χρονος σκότωσε την 23χρονη αδελφή του για τα δώρα – Στη συνέχεια τον πυροβόλησε ο 15χρονος αδελφός του

Η 23χρονη κρατούσε το 10 μηνών βρέφος της όταν δέχθηκε τον μοραιό πυροβολισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια αδιανόητη τραγωδία με θύμα μια 23χρονη η οποία έπεσε νεκρή από τα πυρά του 14χρονου αδελφού της μετά από καβγά για τα δώρα των Χριστουγέννων εκτυλίχθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, στη συνέχεια ο 15χρονος τρίτος αδελφός πυροβόλησε τον 14χρονο με το δικό του όπλο και τον τραυμάτισε.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο καβγάς που οδήγησε στο φονικό ξεκίνησε μετά από επίσκεψη στα μαγαζιά για τα χριστουγεννιάτικα δώρα την Κυριακή.

Κατά την εικόνα που έχει σχηματίσει η αστυνομία ενώ ο 14χρονος Νταμάρκους Κόλεϊ βρισκόταν στην κουζίνα έβγαλε το 40αρι ημιαυτόματο πιστόλι του και σημάδεψε στο κεφάλι τον 15χρονο αδελφό του, Ντάρκους Κόλεϊ.

Τον καβγά σταμάτησε ο θείος των παιδιών που είπε στον Νταμάρκους να βγει εξώ ενώ την ίδια ώρα η 23χρονη αδελφή των δύο αγοριών, Αμπριέλ Μπάλντουιν, προσπάθησε επίσης να ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Αφήστε όλα αυτά τα πράγματα. Τι προσπαθείτε να κάνετε; Είναι Χριστούγεννα» φέρεται να είπε η 23χρονη στον μικρότερο από τα αδέλφια της.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο 14χρονος άρχισε να φωνάζει στην 23χρονη αδελφή του την οποία πυροβόλησε με τη σφαίρα να διαπερνάει το χέρι της και να καρφώνεται στα πνευμόνια της την ώρα που η ίδια κρατούσε στα χέρια το μόλις 10 μηνών βρέφος της το οποίο δεν τραυματίστηκε.

Οχτώ δευτερόλεπτα μετά τον πυροβολισμό ο 15χρονος πυροβόλησε τον μικρότερο αδελφό του με το 45αρι πιστόλι που είχε ενώ στη συνέχεια πέταξε το όπλο στην αυλή του γείτονα και προσπάθησε να κρυφτεί σε σπίτι συγγενή του μέχρι που τελικά τον συνέλαβαν εκεί οι αστυνομικοί.

Ο 14χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και παράνομη οπλοχρησία ενώ ο 15χρονος αδελφός του κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση