HomeHL-9Ξεκίνησε το ταξίδι του ο Άγιος Βασίλης: Δείτε live πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή

Ξεκίνησε το ταξίδι του ο Άγιος Βασίλης: Δείτε live πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή

Το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη πάει πιο γρήγορα και από τα F-15

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα Χριστούγεννα θέλουν μαγεία και εμείς εντοπίσαμε τον Αγιο Βασίλη και τον ακολουθούμε στο ταξίδι του στον κόσμο για να μοιράσει τα δώρα του στα παιδιά.

Από την Αυστραλία, την Ιαπωνία και την Ταϊβάν ξεκίνησε ο Άγιος Βασίλης να μοιράζει τα δώρα, υπό τη στενή επιτήρηση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που εδώ και δεκαετίες παρακολουθούν την πορεία του.

Το έλκηθρο του Αγιου Βασίλη πάει πιο γρήγορα και από τα F-15

Αφού αναχώρησε από τη βάση του στον Βόρειο Πόλο, ο Άγιος Βασίλης χθες πετούσε πάνω από την Τζακάρτα της Ινδονησία γύρω στις 17.38 (ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με τη Στρατιωτική Διοίκηση Αεροπορικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και του Καναδά (Norad). Το έλκηθρό του πετά πιο γρήγορα και από τα μαχητικά F-15, ώστε να προλάβει να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα σε ένα 24ωρο. «Κόβει ταχύτητα, για να μπορούμε να τον συνοδεύουμε», διαβεβαίωσε η Norad, η οποία εντοπίζει με τα ραντάρ της την κόκκινη μύτη του Ρούντολφ, ενός από τους ταράνδους που σέρνουν το έλκηθρο.

Ο Άγιος Βασίλης έχει ήδη μοιράσει περίπου ενάμιση δισεκατομμύριο δώρα στην Ωκεανία και την Ασία, σε χώρες που λόγω της διαφοράς ώρας είχαν νωρίτερα μπει στην 25η Δεκεμβρίου.

Δείτε live το ταξίδι του Αγιου Βασίλη ΕΔΩ

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση