HomeHL-9Ράβδισαν τις… ξένες ελιές και έφυγαν σαν κύριοι

Ράβδισαν τις… ξένες ελιές και έφυγαν σαν κύριοι

Θρασύτατη κλοπή ελαιοκάρπου στη Μεσαρά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει απο το σοκ, η στενή συγγενής ιδιοκτήτριας όμορου λιόφυτου, που πήγε να μαζέψει τις ελιές και πέτυχε τους κλέφτες να ραβδίζουν τις ελιές της αδελφής της στο διπλανό λιόφυτο.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Καπαριανά.

Συγκεκριμένα ένα ζευγάρι πήγε να μαζέψει τις ελιές του όταν στο διπλανό λιόφυτο που ανήκει στην αδελφής της γυναίκας είδε δύο άτομα να μαζεύουν τις ελιές.

Σε ερώτηση της «ποιοί είστε εσείς, μόνοι μαζεύετε;» ,οι θρασύτατοι κλέφτες απάντησαν με ψυχραιμία ότι τους έφερε το αφεντικό, έφυγε και θα ξανάρθει.

Μένοντας λοιπόν ήσυχοι, ξεκίνησαν να ραβδίζουν ανυποψίαστοι τα δικά τους, όχι όμως και οι κλέφτες που κατάλαβαν τι επρόκειτο να συμβεί, τα μάζεψαν γρήγορα και ειδοποίησαν συνεργάτη τους, όπου ήρθε με το αγροτικό, φόρτωσαν και 8 περίπου τσουβάλια, και χωρίς οι διπλανοί να αντιληφθούν τίποτα, έφυγαν.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, όταν οι «γείτονες» που μάζευαν αμέριμνοι κατάλαβαν τι συνέβη, ειδοποίησαν τους συγγενείς τους που όταν όμως έφτασαν ήταν ήδη αργά. Παρόλα αυτά κατάφεραν να συγκρατήσουν τα χαρακτηριστικά των δραστών, τη μάρκα και το χρώμα του ελαιοραβδιστικού αλλά και των βεργών.

Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία η οποία φαίνεται να αναζητεί τώρα τους δράστες που μοιάζει να είναι οργανωμένοι, ωστόσο οι συγγενείς δεν μπορούν να «χωνέψουν» ακόμα πως τους ξέφυγαν έτσι οι δράστες…Γιατί να μην υποψιαστούν αμέσως και να πάρουν τηλ. την αστυνομία!

Σύμφωνα πάντως με τον ιδιοκτήτη του λιόφυτου :
» Δύο άτομα με ελαιοραβδιστικό «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» με Robin κινητήρα και κίτρινες βέργες ραβδίζει ξένες ελιές στην περιοχή του αναδασμού, Μοίρες-Καπαριανά!
Αν πέσει κάτι στην αντίληψη σας ενημερώστε άμεσα τις αρχές»

Διαφήμιση
Διαφήμιση