HomeHL-GreeceΤέμπη: Αγωνία για τον Γεράσιμο – Υποβλήθηκε σε κρίσιμη επέμβαση στη Βοστώνη

Τέμπη: Αγωνία για τον Γεράσιμο – Υποβλήθηκε σε κρίσιμη επέμβαση στη Βοστώνη

Ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας, που συγκρούστηκε με την εμπορική το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη, με αποτέλεσμα 57 επιβάτες να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 181 να τραυματιστούν.

Ο 21χρονος Βολιώτης φοιτητής, ο οποίος βρίσκεται από τον Νοέμβριο στις ΗΠΑ μαζί με τους γονείς του, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά παραμένει ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς δεν έχει ξυπνήσει ακόμα από το κώμα, στο οποίο βρίσκεται εδώ και σχεδόν 10 μήνες, όταν εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 100 μέτρων από το βαγόνι του φονικού τρένου.

Στόχος να επιστρέψει νικητής

Η αγωνία των δικών του ανθρώπων έχει χτυπήσει «κόκκινο» για την κατάσταση της υγείας του, όπως επισημαίνει το thenewspaper.gr και η μεταφορά του στη Βοστώνη τον περασμένο μήνα θεωρήθηκε μονόδρομος, καθώς πρόκειται για ένα εξειδικευμένο κέντρο θεραπείας.

Στο πλευρό του έχει συνεχώς την οικογένειά του, καθώς και εξειδικευμένους γιατρούς. Στόχος είναι να λάβει ειδική θεραπεία, προκειμένου να καταφέρει να επανέλθει και να επιστρέψει νικητής στην Ελλάδα.

Ο νεαρός υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα Τέμπη.

Το περασμένο καλοκαίρι, μετά από 100 και πλέον μέρες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, μεταφέρθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, όπου παρέμεινε για λίγο, καθώς εκεί μολύνθηκε από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και οι γιατροί έκριναν ότι, πρέπει να επιστρέψει στη Λάρισα.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση