HomeHL-TOPΠαραμονή Χριστουγέννων – Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα

Παραμονή Χριστουγέννων – Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα

Σε γιορτινούς ρυθμούς όλη η Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανοιχτά είναι σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, τα εμπορικά του καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ για τα δώρα της τελευταίας στιγμής και για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα.

Τη μεγαλύτερη ζήτηση αυτήν την περίοδο έχουν τα παιχνίδια και τα παιδικά ρούχα και παπούτσια, όπως επίσης οι ηλεκτρονικές μικροσυσκευές, τα είδη ένδυσης και υπόδησης και τα διακοσμητικά.

Εντείνονται οι έλεγχοι στην αγορά

Εντείνονται οι έλεγχοι σε όλο το εύρος της αγοράς με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΝ να διαμηνύει ότι «δεν θα επιτρέψει την αναρχία στην ελληνική αγορά».

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνονται έλεγχοι, μεταξύ άλλων, για αθέμιτες εμπορικές πρακτικές, για παραπλανητικές εκπτώσεις, για αθέμιτη κερδοφορία και αισχροκέρδεια έως ότου όλοι να προσαρμοστούν με το νόμο και να αντιληφθούν ότι τα ελληνικά νοικοκυριά ταλανίζονται κάτω από την ακρίβεια και υπό την πίεση των πληθωριστικών τάσεων.

Σημειώνεται ότι οι καταναλωτές μπορούν να καταγγέλλουν με ηλεκτρονικό και τηλεφωνικό τρόπο στη γενική γραμματεία Εμπορίου μέσω του kataggelies.mindev.gov.gr και μέσω της τετραψήφιος γραμμής 1520.

Διαφήμιση
Διαφήμιση