HomeHL-LifestyleΤσάρλι Σιν: Γειτόνισσά του επιχείρησε να τον στραγγαλίσει

Τσάρλι Σιν: Γειτόνισσά του επιχείρησε να τον στραγγαλίσει

Η γειτόνισσα του Τσάρλι Σιν εισέβαλε στο σπίτι του ηθοποιού και προσπάθησε να τον στραγγαλίσει. Η γυναίκα συνελήφθη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δολοφονική επίθεση από μια γειτόνισσά του φέρεται να δέχθηκε ο Τσάρλι Σιν, μέσα στο σπίτι του, η οποία προσπάθησε να στραγγαλίσει τον γνωστό ηθοποιό.

Το γραφείο του σερίφη του Λος Άντζελες ανέφερε πως ο Τσάρλι Σιν φέρεται να δέχθηκε επίθεση από μια 47χρονη, η οποία εισέβαλε στο σπίτι του ηθοποιού όταν εκείνος της άνοιξε την πόρτα.

Η 47χρονη χτύπησε την πόρτα του σπιτιού του 58χρονου την Τετάρτη και μόλις εκείνος άνοιξε, εκείνη εισέβαλε.

Στον τσακωμό που ακολούθησε η γυναίκα φέρεται να έσκισε τη μπλούζα του Τσάρλι Σιν και να προσπάθησε να τον στραγγαλίσει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το TMZ.

Στη συνέχεια, η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της, ενώ ο Τσάρλι Σιν κάλεσε την Άμεση Δράση. Στο σπίτι του έφτασαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο, αλλά δεν κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του ηθοποιού σε νοσοκομείο. Όσο για τη 47χρονη συνελήφθη στο σπίτι της.

Ακόμη δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τον καβγά, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μεταξύ των δύο υπάρχει διαμάχη το τελευταίο διάστημα.

Ο Τσάρλι Σιν φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η 47χρονη έριξε κολλώδες υγρό στο αυτοκίνητό του πρόσφατα, ενώ μία ημέρα πριν από την επίθεση άφησε σκουπίδια μπροστά στην πόρτα του.

news247.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση