HomeHL-GreeceΠάρκαρε σε διάβαση, μπλοκάροντας ράμπα για ΑμεΑ- Κουτούλησε αστυνομικό για την κλήση

Πάρκαρε σε διάβαση, μπλοκάροντας ράμπα για ΑμεΑ- Κουτούλησε αστυνομικό για την κλήση

Συνελήφθη ο 65χρονος οδηγός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οδηγός στη Λαμία, αφού πάρκαρε πάνω σε διάβαση, μπλοκάροντας ράμπα για ΑμεΑ, δεν δίστασε να χτυπήσει δημοτικό αστυνομικό για την κλήση που πήρε.

Χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο της Λαμίας ένας 65χρονος οδηγός πάρκαρε ένα βαν πάνω στη διάβαση πεζών στην οδό Λεωσθένους, όπου υπάρχει και ράμπα για ΑμεΑ. Στο σημείο περιπολούσαν υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας, οι οποίοι έκοψαν κλήση στο όχημα βεβαιώνοντας την παράβαση στις 19:10, σύμφωνα με το lamiareport.

Παρόλα αυτά το βαν δεν μετακινήθηκε από το σημείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης του περίμενε τους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας προκειμένου να ζητήσει το λόγο. Στην επόμενη περιπολία από το συγκεκριμένο σημείο των υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας, του ζητήθηκε να απομακρύνει το όχημά του, κι εκείνος φέρεται να αντέδρασε έντονα αρχικά με φραστική επίθεση κατά των δημοτικών αστυνομικών.

Μάλιστα στην παρατήρηση του δημοτικού αστυνομικού ότι έχει παρκάρει σε διάβαση ΑμεΑ, ο 65χρονος φέρεται να του απάντησε επιθετικά με τη φράση «βλέπεις πουθενά εδώ γύρω να κυκλοφορεί κανένας ανάπηρος;». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η επιθετική συμπεριφορά του οδηγού συνεχίστηκε, καθώς έπιασε τον δημοτικό αστυνομικό από το μπουφάν και τον χτύπησε με το κεφάλι του στο μέτωπο. Αμέσως παρενέβησαν άλλοι δύο δημοτικοί αστυνομικοί, ενώ στο σημείο έσπευσε και ομάδα ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ., που συνέλαβε τον 65χρονο και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου και κρατήθηκε μέχρι σήμερα το πρωί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και απλή σωματική βλάβη και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση