HomeHL-GreeceΑίγιο: Κύκλωμα διακίνησης μεταναστών πίσω από την απόπειρα αρπαγής γυναίκας – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Αίγιο: Κύκλωμα διακίνησης μεταναστών πίσω από την απόπειρα αρπαγής γυναίκας – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών φέρεται να συνδέεται η απόπειρα απαγωγής μίας γυναίκας στα διόδια του Ελαιώνα Αίγιου, την οποία προσπαθούσαν τρία άτομα να την μεταφέρουν με βία στο όχημά τους ενώ εκείνη αντιστέκεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το βίντεο με την στιγμή της απόπειρας απαγωγής της, τράβηξε οδηγός που περνούσε από το σημείο. Η υπόθεση σχετίζεται με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής Αχαΐας στις 17 Δεκεμβρίου. Τότε, είχαν εντοπιστεί σε αγροτική κατοικία, σε περιοχή της δυτικής Αχαΐας, δύο διακινητές και 17 αλλοδαποί, από τους οποίους οι 15 στερούνταν νόμιμων εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα.

Στην ίδια αστυνομική επιχείρηση κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.100 διαβατήρια και άδειες παραμονής, 15.270 ευρώ και οκτώ σημειωματάρια με στοιχεία ατόμων και χρηματικά ποσά. Η γυναίκα φέρεται να είναι σύντροφος ατόμου που είχε συλληφθεί προ ημερών για συμμετοχή σε κύκλωμα διακινητών στη Δυτική Αχαΐα και ερχόταν από την Αθήνα προκειμένου να τον συναντήσει.

Όμως, τα στελέχη του κυκλώματος υπό τον φόβο πως ο άνδρας θα μιλούσε στους αστυνομικούς και θα προδίδονταν, ακολούθησαν την γυναίκα και στο ύψος των διοδίων του Ελαιώνα προσπάθησαν με βίαιο τρόπο να την σταματήσουν και της επιτέθηκαν. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει.

Η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον έναν εκ των δραστών, τον οποίο και αναζητά. Το άτομο αυτό φέρεται να έχει δηλώσει ανήλικος στις αρχές και για αυτό αφέθηκε ελεύθερος.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Νέο βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα το tempo24.news, με τις σοκαριστικές εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες των διοδίων του Ελαιώνα.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση