HomeΚΡΗΤΗΕυχές και κάλαντα στον Περιφερειάρχη Κρήτης για τα Χριστούγεννα

Ευχές και κάλαντα στον Περιφερειάρχη Κρήτης για τα Χριστούγεννα

Αντάλλαξαν ευχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια ευχήθηκε η φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου σήμερα το πρωί στον Περιφερειάρχη Κρήτης, τους Αντιπεριφερειάρχες, μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και εργαζόμενους της Περιφέρειας Κρήτης.
Ο Σταύρος Αρναουτάκης έδωσε συγχαρητήρια στον μαέστρο Λεωνίδα Τζωρτζάκη και τα μέλη της φιλαρμονικής για τις εξαιρετικές διασκευές και την εκτέλεση των τραγουδιών.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχήθηκε «χρόνια πολλά με υγεία και αισιοδοξία με αγάπη σε όλο τον κόσμο και ενωμένοι όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα η Περιφέρεια Κρήτης θα σταθεί δίπλα σε κάθε συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη, αλλά μόνο με την ενότητα μπορούμε να αισιοδοξούμε. Μπορούμε να δώσουμε ένα χαμόγελο στο διπλανό μας».

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και στον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη τα παιδιά και τα άτομα με αναπηρία του σωματείου γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» που συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο του σωματείου Παύλο Σημαντηράκη.
8
Ακολούθως η χορωδία της ΣΕΑΠ συνοδεία ποντιακής λύρας έψαλε τα παραδοσιακά κάλαντα του Πόντου. Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε για την επίσκεψη τον επικεφαλής της χορωδίας ανθυπολοχαγό πεζικού Μανόλη Πολυχρονάκη.

Τα κάλαντα έψαλε στον Περιφερειάρχη, παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Ειρήνης Χουδετσανάκη-Γιακουμάκη, Σταύρου Τζεδάκη και Νίκου Ξυλούρη, η χορωδία τριτέκνων ν. Ηρακλείου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Μανόλη Αχλαδιανάκη. Η μαέστρος Κική Καγιαβά διεύθυνε την χορωδία ενώ στο αρμόνιο ήταν η Εύα Στρατάκη.
Ακόμη η χορωδία του συλλόγου Αλατσατιανών ν. Ηρακλείου με επικεφαλής την πρόεδρο Χριστίνα Χατζηαδάμ και το Παραδοσιακό Εργαστήρι Χορού Ηρακλείου με επικεφαλής την μαέστρο Αργυρώ Ρέππα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση