HomeΚΡΗΤΗΕορταστικές επισκέψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Εορταστικές επισκέψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Ευχές για όμορφα Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο Νέο Έτος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκου Καλογερή και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στον Τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας κ. Αντώνη Παπαδεράκη, εγκαινίασε σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, το πρόγραμμα των εορταστικών επισκέψεων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Μουσικό Τμήμα του Πεδίου Βολής Κρήτης, συνοδευόμενο από τον Υπολοχαγό Πυροβολικού κ. Ηράκλειτο Μακριδάκη, προκειμένου για να μεταφέρει τα χρόνια πολλά και τις ευχές του Στρατηγού Διοικητή του ΠΒΚ και να αποδώσουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Ακολούθησε η επίσκεψη της μπάντας της 5ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (V Μεραρχίας Κρητών), υπό τη Διεύθυνση του Ταγματάρχη κ. Ευάγγελο Πανταζώνη, η οποία έπαιξε επίσης Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, και των μικρών μαθητών της χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων Θεοδωροπούλου, συνοδευόμενοι από την Καθηγήτρια Μουσικής κα Γεωργία Χαλεβελάκη.

Την τελευταία εορταστική επίσκεψη πραγματοποίησε η Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Παύλου Μπαïλάκη και συνοδευόμενη από την υπεύθυνη των μικρών μουσικών, κα Χαρά Λαρεντζάκη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε όλους τους μουσικούς για την παρουσία και συμβολή τους στο εορταστικό κλίμα, προσφέροντας κεράσματα και ανταλλάσσοντας μαζί τους ευχές για όμορφα Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο Νέο Έτος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση