HomeHL-WorldΗΠΑ: 39χρονος πέταξε 9χρονο στη φωτιά «γιατί τον είχε κυριεύσει δαίμονας»

ΗΠΑ: 39χρονος πέταξε 9χρονο στη φωτιά «γιατί τον είχε κυριεύσει δαίμονας»

Τον σκότωσαν αστυνομικοί αφού τους επιτέθηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεκρός από τα πυρά αστυνομικών έπεσε ο 39χρονος Ρίτσαρντ Χαμ στη Φλόριντα των ΗΠΑ αφού τους επιτέθηκε όταν εκείνοι πήγαν στο σπίτι του για έλεγχο μετά από ειδοποίηση για φωτιά.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ο Χαμ λίγο πριν την άφιξή τους είχε προσπαθήσει να κάψει ζωντανό τον 9χρονο γιο της συντρόφου του επειδή, κατά πληροφορίες πίστευε ότι το παιδί «το είχε κυριεύσει δαίμονας».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στις 4 το απόγευμα της Τρίτης (τοπική ώρα) στο σπίτι που έμεναν ο Χαμ με την σύντροφό του, τους βρήκαν να καίνε τα πράγματα του 9χρονου.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς ότι είχαν δει νωρίτερα τον 39χρονο Χαμ να πετάει στη φωτιά το παιδί και να του ρίχνει από πάνω του μια φλεγόμενη κουβέρτα. Ευτυχώς το παιδί κατάφερε να διαφύγει μόνο με ελαφρά εγκαύματα.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον Χαμ να παραδοθεί αλλά αυτός όχι μόνο αρνήθηκε αλλά φέρεται να τους επιτέθηκε με μια μεταλλική ράβδο. Αρχικά οι αστυνομικοί του έριξαν με taser αλλά ο 39χρονος όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά χτύπησε έναν εκ των αστυνομικών στο κεφάλι με συνάδελφό του να ανοίγει πυρ και να τον τραυματίζει θανάσιμα.

Ο 9χρονος αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είχε να κάνει μπάνιο 10 ημέρες ενώ δεν είχε φάει τίποτα τις τελευταίες 24 ώρες πριν το επεισόδιο. Όπως φέρεται να κατήγγειλε τόσο ο Χαμ όσο και η μητέρα του κάνουν συχνά χρήση ναρκωτικών με τον 39χρονο να τον απειλεί με μαχαίρι με το οποίο του είχε πει ότι είχε σκοτώσει κάποιον άνθρωπο.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είχε εγκληματικό παρελθόν καθώς, μεταξύ άλλων, είχε καταδικαστεί για ένοπλες ληστείες και κατοχή ναρκωτικών σε Αρκάνσας, Νότια Καρολίνα και Τζόρτζια.
protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση