HomeΚΡΗΤΗΔωρεά Η/Υ από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων στο 2ο Δημόσιο ΙΕΚ Ηρακλείου

Δωρεά Η/Υ από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων στο 2ο Δημόσιο ΙΕΚ Ηρακλείου

Ο ΠΣΔΞ στηρίζει έμπρακτα την τουριστική εκπαίδευση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων στα πλαίσια της έμπρακτης στήριξης του στην τουριστική εκπαίδευση και στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης, επισκέφθηκε με εκπροσώπους από το ΔΣ του Συλλόγου, τις εγκαταστάσεις του 2ου Δημόσιου ΙΕΚ Ηρακλείου που διαθέτει αρκετές τουριστικές ειδικότητες.

Οι εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, ο Πρόεδρος κ. Σφακιανάκης Γιώργος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γάσπαρης Μιχάλης και ο κ. Σπανάκης Γιάννης μέλος του ΔΣ, παρέδωσαν στους χώρους του 2ου Δημόσιου ΙΕΚ Ηρακλείου 3 κεντρικές μονάδες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στον Διευθυντή της σχολής κ. Κατή Ευάγγελο σε συνέχεια αιτήματος, ως δωρεά του Συλλόγου για τις ανάγκες εκπαίδευσης των σπουδαστών της σχολής.
img_1681
Ακολούθησε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με επίκεντρο θέματα της σχολής , αλλά και θέματα που αφορούν την τουριστική εκπαίδευση γενικά. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σφακιανάκης Γιώργος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ίδιους τους σπουδαστές , τους ενημέρωσε για τα πλεονεκτήματα του Τουριστικού Επαγγέλματος, για τις προοπτικές που ανοίγονται στην αγορά εργασίας στον τουριστικό τομέα, ενώ έλυσε αρκετές απορίες που εξέφρασαν οι μαθητές τις σχολής.

Ο ΠΣΔΞ στηρίζει έμπρακτα την τουριστική εκπαίδευση και εκφράζει την βούληση του να είναι σε μια συνεχή επαφή με τις σχολές αλλά και τους σπουδαστές, τόσο κατά την διάρκεια των σπουδών τους όσο και κατά την διαδικασία υποδοχής τους στο νέο εργασιακό περιβάλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση