HomeHL-SportsΜάρκο Μπάκιτς: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη»-Video-

Μάρκο Μπάκιτς: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη»-Video-

Αποφασισμένοι να επιστρέφουν στις νίκες είναι όλοι στις τάξεις του ΟΦΗ, ενόψει του αυριανού (17:30) εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μάρκο Μπάκιτς τόνισε στις δηλώσεις του, ότι το κίνητρο είναι ισχυρό για τους «ασπρόμαυρους», όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για το ματς του πρώτου γύρου στην Τρίπολη.

«Θα παίξουμε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, κοιτώντας τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα.

Είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες. Στον μεταξύ μας αγώνα του πρώτου γύρου, ηττηθήκαμε εύκολα κι αυτό θα πρέπει να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για μας, ώστε να αλλάξουμε την κατάσταση σ’ αυτό το παιχνίδι.

Ελπίζω ότι σ’ αυτό το παιχνίδι θα έχουμε διαφορετική προσέγγιση.

Είναι κρίμα που θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας, ο οποίος μας δίνει ώθηση και δύναμη, όμως ακόμη και χωρίς εκείνους θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο Μαυροβούνιος μέσος και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του παιχνιδιού και να δείξουμε την ποιότητα μας σε απόλυτο βαθμό».

Για την δική του επιστροφή στη δράση υπογράμμισε: «Προσωπικά επιστρέφω μετά το μεγαλύτερο διάστημα στην καριέρα μου, που έμεινα εκτός δράσης, όμως αυτή η δύσκολη περίοδος ανήκει στο παρελθόν. Αισθάνομαι καλά και ελπίζω μέρα με τη μέρα να είμαι όλο και καλύτερα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση