HomeHL-TOPΕπίθεση σε 86χρονη στη Γρα Λυγιά: Ελεύθερος με όρους ο 26χρονος

Επίθεση σε 86χρονη στη Γρα Λυγιά: Ελεύθερος με όρους ο 26χρονος

Μετά την απολογία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελεύθερος αφέθηκε ο 26χρονος από το Πακιστάν που επιτέθηκε σε 86χρονη στη Γρα Λυγιά Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creapost, ο νεαρός οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον ανακριτή και αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας την περασμένη Παρασκευή του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Υπενθυμίζεται ότι όπως αναφέρει στην κατάθεσή της η 86χρονη όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη το μεσημέρι όταν εκείνη είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι της.

Τότε, ένας 26χρονος ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της, μπαίνει μέσα και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο της επιτίθεται χτυπώντας την με μανία στο πρόσωπο και το υπόλοιπο σώμα.

Η 86χρονη φοβούμενοι μήπως πρόκειται για ληστεία τον ρωτάει αν θέλει χρήματα, εκείνος απαντά αρνητικά ενώ συνέχισε να την χτυπάει. Εκείνη αμύνθηκε και του κατάφερε ένα χτύπημα στο πρόσωπο ενώ μόλις ο δράστης την έριξε στο κρεβάτι και την κλώτσησε έφυγε από το σπίτι.

Τις φωνές της άτυχης γυναίκας άκουσαν οι γείτονες οι οποίοι έτρεξαν στο σπίτι και την είδαν να βρίσκεται στο πάτωμα με αποτέλεσμα να ειδοποιούν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί αφού πήραν τις πρώτες καταθέσεις άρχισαν να αναζητούν τον 26χρονο ο οποίος και εντοπίστηκε σε περιοχή της Ιεράπετρας και τον προσήγαγαν στο τμήμα.

Η 86χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται χωρίς, ευτυχώς, να κινδυνεύει η υγεία της. Μέσα από το νοσοκομείο η 86χρονη αναγνώρισε τον 26χρονο ως τον δράστη και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση