HomeΕΛΛΑΔΑΒελόπουλος: Κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των ολιγαρχών ο προϋπολογισμός

Βελόπουλος: Κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των ολιγαρχών ο προϋπολογισμός

Καταψηφίζει η Ελληνική Λύση με εξαίρεση τις διατάξεις για την Άμυνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο προϋπολογισμός είναι αντιλαϊκός, αντιαναπτυξιακός, κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των ολιγαρχών και των καπιταλιστών, δήλωσε στην ομιλία του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής. Παράλληλα, γνωστοποίησε πως η Ελληνική Λύση πρόκειται να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, με εξαίρεση τις διατάξεις για την Άμυνα, παρότι – όπως είπε – έχουν ενστάσεις.

Ο κ. Βελόπουλος, έκανε λόγο για αποτυχία του προϋπολογισμού, κατηγορώντας τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ότι λέει ψέματα. «Σας πιάσαμε να κλέβετε οπώρας, με μισές αλήθειες και ψέματα» σημείωσε και πρόσθεσε: «Εγώ αποκαλώ τον κ. υπουργό ως “μη γνωρίζονται” ή ως “Ψεύτη”. “Ως μη γνωρίζοντα” πρέπει να φύγει αύριο το πρωί. Πώς λέγεται ο πρωθυπουργός που ανέχεται τέτοιον υπουργό; ή κυβέρνηση επικινδύνων ή κυβέρνηση ψευτών. Διαλέξτε και πάρτε. Δε λέω τι είστε, διαλέξτε».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, υποστήριξε ότι με τη Νέα Δημοκρατία, ο νόμος και η τάξη έγινε ανομία και αταξία. Αναφερόμενος στους πρόσφατους πυροβολισμούς στο Γκάζι, σημείωσε ότι έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα στη χώρα. Παράλληλα, ρώτησε τον Μάκη Βορίδη, αν θα ψηφίσει τη τροπολογία που αφορά στους μετανάστες με τον υπουργό Επικρατείας να απαντά από τα κυβερνητικά έδρανα θετικά.«Εσείς θα απολογηθείτε στην Ιστορία εσείς οι παλαιοί πατριώτες», επεσήμανε.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση