HomeHL-GreeceΠυροβολισμοί στο Γκάζι: Αναμένονται οι καταθέσεις των τραυματιών

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Αναμένονται οι καταθέσεις των τραυματιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της αιματηρής επίθεσης που σημειώθηκε το πρωί έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα μαύρο τζιπ στάθμευσε μπροστά από το κλαμπ και οι τουλάχιστον δύο επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ, πυροβολώντας τουλάχιστον επτά φορές, σε πολύ κοντινή απόσταση. Τρία άτομα που είχαν έρθει από την Κρήτη για πάρτι γάμου, τραυματίστηκαν.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν καταθέσεις από τους τραυματίες μόλις οι γιατροί δώσουν το “πράσινο” φως αλλά και από περίοικους ή αυτόπτες μάρτυρες.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει μαρτυρίες ότι πριν τους πυροβολισμούς προηγήθηκε ένταση. Γίνεται λόγος για δύο επιβαίνοντες σε τζιπ που διαπληκτίστηκαν έντονα με την παρέα των Κρητικών και πάνω στον καυγά ο ένας από το τζιπ τράβηξε όπλο και πυροβόλησε. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό γιατί και από ποιόν ξεκίνησε, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, η λογομαχία ήταν έντονη.

Ένα άλλο ενδεχόμενο, πιο αποδυναμωμένο, που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι οι νεαροί να τραυματίστηκαν κατά λάθος και να ήταν άλλος ο στόχος των αγνώστων.

gkazi-4

Το κλιμάκιο της ασφάλειας εκτός από τις καταθέσεις που θα πάρει από την παρέα των Κρητικών -περίπου 6 με 7 άτομα- αναζητά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας για να ρίξει φως στην υπόθεση. Η Δίωξη Εκβιαστών έχει αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση.

Και οι τρεις τραυματίες στο Γεννηματάς είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ο ένας χειρουργήθηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και οι άλλοι δύο φέρουν και αυτοί τραύματα στο κεφάλι οποτε υπάρχει περίπτωση να χειρουργηθούν εντός της ημέρας αν κριθεί απαραίτητο από τους γιατρούς. Βρίσκονται στην Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.

ertnews.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση