HomeΕΛΛΑΔΑΣυνελήφθη 60χρονος μετά από καταγγελία 22χρονης ότι την παρακολουθούσε

Συνελήφθη 60χρονος μετά από καταγγελία 22χρονης ότι την παρακολουθούσε

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι είχε γίνει η «σκιά» της τους τελευταίους δύο μήνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη ενός 60χρονου προχώρησαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από καταγγελία 22χρονης ότι την παρακολουθούσε. Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο άνδρας είχε γίνει η «σκιά» της τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο 60χρονος, που όπως κατήγγειλε η 22χρονη την παρακολουθούσε επίμονα, τέθηκε υπό κράτηση στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απειλή με επιμονή παρακολούθηση, κατ’ εξακολούθηση και παράνομη οπλοφορία, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα κοπίδι.

Η καταγγελία της 22χρονης αναφέρει ότι ήταν θαμώνας στο καφέ, όπου εργάζεται. Στην αρχή ξεκίνησε να της στέλνει μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο και στα social media, να την παρακολουθεί, περιμένοντάς την έξω από το σπίτι της. Μάλιστα απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει εάν δεν δεχτεί να συναντηθούν.

Ο κατηγορούμενος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν απειλεί και δεν κυνηγάει κανέναν, ενώ για το κοπίδι που βρέθηκε στην κατοχή του είπε ότι έκανε κάποιες δουλειές στο σπίτι και ξέχασε να το αφήσει. Ο 60χρονος θα βρεθεί ενώπιον των δικαστών του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

lifo.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση