HomeHL-WorldΓαλλία: «Σ’ αγαπώ, θέλω να γυρίσω σπίτι» – Το μήνυμα του 17χρονου που βρέθηκε στη Γαλλία 6 χρόνια μετά την εξαφάνισή του

Γαλλία: «Σ’ αγαπώ, θέλω να γυρίσω σπίτι» – Το μήνυμα του 17χρονου που βρέθηκε στη Γαλλία 6 χρόνια μετά την εξαφάνισή του

Ο Άλεξ, μίλησε με τη γιαγιά του μέσω βιντεοκλήσης χθες το βράδυ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκινεί η υπόθεση του Άλεξ Μπάτι, του 17χρονου σήμερα αγοριού από τη Βρετανία, που εξαφανίστηκε στην Ισπανία πριν από έξι χρόνια κι εντοπίστηκε στη Γαλλία.

Ο Άλεξ, μίλησε με τη γιαγιά του μέσω βιντεοκλήσης, ενώ πριν της είχε στείλει και μήνυμα χρησιμοποιώντας το λογαριασμό στο Facebook του διανομέα, που τον εντόπισε. «Σ’ αγαπώ, θέλω να γυρίσω σπίτι» ήταν το πρώτο μήνυμα που έστειλε στη γιαγιά του.

«Γεια σου γιαγιά, εγώ είμαι ο Άλεξ. Βρίσκομαι στην Τουλούζη της Γαλλίας. Ελπίζω πραγματικά να λάβεις αυτό το μήνυμα. Σε αγαπώ, θέλω να γυρίσω σπίτι», της έγραψε μέσω Facebook.

Αστυνομική πηγή δήλωσε στο BBC ότι το αγόρι είχε μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα από έναν διανομέα που τον εντόπισε σε δρόμο στους πρόποδες των Πυρηναίων νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

«Εξήγησε ότι περπατούσε επί τέσσερις ημέρες, ότι ξεκίνησε από ένα μέρος στα βουνά, αν και δεν είπε πού» δήλωσε ο Fabien Accidini. «Πληκτρολόγησα το όνομά του στο διαδίκτυο και είδα ότι τον αναζητούσαν» πρόσθεσε.

Συμπλήρωσε ότι μίλησαν για περισσότερες από τρεις ώρες, κατά τις οποίες ο Άλεξ του είπε την ιστορία του.

Ο διανομέας είπε ότι δάνεισε στον έφηβο το τηλέφωνό του και τον άφησε να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του στο Facebook για να επικοινωνήσει με τη γιαγιά του, τη Caruana, η οποία είναι και ο νόμιμος κηδεμόνας του.

Σε ηλικία 11 ετών ο Άλεξ εξαφανίστηκε στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια διακοπών με τη μητέρα και τον παππού του.

Η γιαγιά του, που είχε την επιμέλειά του, είχε δηλώσει το 2018 στο BBC πως θεωρούσε ότι η μητέρα του και ο παππούς του τον είχαν πάρει μαζί τους για να ζήσουν σε «πνευματική κοινότητα» στο Μαρόκο.

protothema.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση