HomeHL-LifestyleMadonna: Άργησε να ανέβει στη σκηνή, εξόργισε κάποιους φαν της

Madonna: Άργησε να ανέβει στη σκηνή, εξόργισε κάποιους φαν της

«Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι η Madonna»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Madonna εξόργισε κάποιους από τους φαν της, καθώς καθυστέρησε να ανέβει στη σκηνή, στην πρώτη συναυλία της περιοδείας της επί αμερικανικού εδάφους.

Το Celebration tour συνεχίστηκε στο Μπρούκλιν το βράδυ της Τετάρτης και η Madonna εμφανίστηκε στις 23:00. Όσο περίμεναν, πολλοί από τους εξοργισμένους φαν της κατέφυγαν στα social media για να εκφράσουν τον θυμό τους για την καθυστέρηση.

«Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι η Madonna. Αν αργείς τρεις ώρες είσαι γαμ@@@να αγενής», έγραψε κάποιος. «Η συναυλία υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε στις 20:30. Η Madonna ξεκίνησε στις 23:00. Όλη η αρένα φώναζε για την αργοπορία της. Υπέροχο σόου, αλλά πήγε υπερβολικά αργά», έγραψε άλλος, σημειώνοντας πως η DJ Honey Dijon άνοιξε το σόου με «βαρετή house».

«Καθυστέρηση 2,5 ωρών. Θέλω επιστροφή χρημάτων τώρα», απαίτησε ένας από τους φαν της «βασίλισσας» της ποπ. «Αγαπάω τη Madonna αλλά είναι πραγματικά μαλ@@@α πώς κυριολεκτικά άργησε δύο ώρες για το πρώτο σόου της στις ΗΠΑ», έγραψε κάποιος άλλος στα social media.

Πηγές ανέφεραν στο Page Six ότι κατά τη διάρκεια του sound check προέκυψαν κάποια τεχνικά ζητήματα, τα οποία ανάγκασαν τη Madonna να καθυστερήσει μία ώρα, ενώ σημείωσαν πως ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει η Honey Dijon το σόου στις 20:30.

Πάντως, από τις αντιδράσεις στα social media φαίνεται πως οι περισσότεροι ενθουσιάστηκαν με το σόου της Madonna, όταν τελικά αυτή ανέβηκε στη σκηνή, όπου έμεινε έως τη 01:00. «Ήταν απίστευτη απόψε. Άργησε, αλλά επανόρθωσε για αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media κάποιος από τους φαν της.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η Madonna αναφέρθηκε και στην περιπέτεια με την υγεία της που είχε το καλοκαίρι, όταν νοσηλεύθηκε και αναγκάστηκε να αναβάλει την έναρξη της περιοδείας της. «Κανένας δεν εκπλήσσεται περισσότερο από εμένα που έφτασα τόσο μακριά. Τέσσερις δεκαετίες μαλ@@ες. Πρέπει να σας πω πως δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω αυτό το καλοκαίρι… αλλά είμαι εδώ», είπε, σύμφωνα με το Rolling Stone.

lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση