HomeHL-Culture«The Color Purple»: Νέο τρέιλερ της ταινίας που φιγουράρει στις Χρυσές Σφαίρες

«The Color Purple»: Νέο τρέιλερ της ταινίας που φιγουράρει στις Χρυσές Σφαίρες

Πότε κάνει πρεμιέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο πριν από την πρεμιέρα δόθηκε στη δημοσιότητα από την Warner Bros το τελευταίο τρέιλερ της κινηματογραφικής μεταφοράς του αγαπημένου μιούζικαλ «The Color Purple».

Η ιστορία ακολουθεί τις ζωές και τον αγώνα των μαύρων γυναικών που ζουν στον Νότο στις αρχές της δεκαετίας του 1900 με επίκεντρο μία μοναδική σχέση αγάπης και αλληλεγγύης.

Υποψήφια για δύο Χρυσές Σφαίρες η ταινία

Είναι βασισμένη στο ομώνυμο και βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα της Άλις Γουόκερ (Alice Walker) του 1982. Σημειώνεται ότι τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, το 1985, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg), μετέφερε την ιστορία στην μεγάλη οθόνη με πρωταγωνίστριες τις Γούπι Γκόλντμπεργκ (Whoopi Goldberg) και Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) κερδίζοντας 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ ενώ το 2005 ανέβηκε ως μιούζικαλ στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ.

Σύμφωνα με το Deadline το «The Color Purple» αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων

Πριν από λίγες ώρες η ταινία σε σκηνοθεσία Blitz Bazawule απέσπασε δύο υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες στην κατηγορία «Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας» για τη Φαντάζια Μπαρίνο (Fantasia Barrino) και «Β’ Γυναικείου Ρόλου» για την Ντανιέλ Μπρουκς (Danielle Brooks).

Μαζί τους το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Ταράτζι Π. Χένσον (Taraji P. Henson), Κόλμαν Ντομίνγκο (Colman Domingo), Κόρεϊ Χόκινς (Corey Hawkins), H.E.R., Χάλι Μπέιλι (Halle Bailey) και Ανζενού Ελις (Aunjanue Ellis-Taylor).

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Σύμφωνα με το Deadline το «The Color Purple» αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση