HomeHL-GreeceΣτη φυλακή ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη

Στη φυλακή ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη

Μετά την απολογία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Ο άντρας ο οποίος πέρασε το «κατώφλι» της 3ης τακτικής ανακριτριας περίπου στις 12 το μεσημέρι, κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος κατέθεσε υπόμνημα και στην απολογία του υποστήριξε ότι τα σκυλιά ήταν εκπαιδευμένα, ότι δεν είχαν εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά στο παρελθόν και ότι βγήκαν έξω από την αυλή από μια τρύπα 30 εκατοστών που άνοιξαν χαμηλά στην περίφραξη και δεν έγινε αντιληπτή.

Τη δάγκωσαν δεκάδες φορές

Σημειώνεται ότι το τελευταίο αντίο είπαν χθες συγγενείς και φίλοι στην 50χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της με τον φρικτό αυτό τρόπο.

skylia-noxorouda-ayta

Τα σκυλιά που κατασπάραξαν την 50χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής φαίνεται ότι η γυναίκα δέχθηκε δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το σώμα και έφερε πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του κορμιού της. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στο ένα χέρι φαίνεται ότι δέχθηκε περισσότερες από δέκα δαγκωματιες από τα τρία τσοπανόσκυλα.

Όπως είπε ο πρώην σύζυγος της 50χρονης η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε ουσιαστικά στην αγκαλιά του μεγάλου της γιου της Δημήτρη. «Τα παιδιά ήταν στο σπίτι και δεν είχαν αντιληφθεί τι είχε γίνει. Τα πήρα τηλέφωνο, τους ενημέρωσα και βγήκαν έξω» είπε στο Mega o Στέργιος Κουτσουβάλογλου και πρόσθεσε ότι «ο μεγάλος γιος της την κράταγε στην αγκαλιά του και τα χέρια του ήταν μέσα στα αίματα…».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση