HomeHL-9Στους… δρόμους οι αστυνομικοί για τον τραυματισμό του 31χρονο στο Ρέντη

Στους… δρόμους οι αστυνομικοί για τον τραυματισμό του 31χρονο στο Ρέντη

Διαμαρτυρίες σε όλη την Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στους… δρόμους θα βρίσκονται σήμερα οι αστυνομικοί όλη της Κρήτης διαμαρτυρόμενοι για τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού κατά στο Ρέντη.

Οι παραστάσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν και στις τέσσερις κεντρικές πόλεις της Κρήτης με την αρχή να γίνεται στο Ηράκλειο στις 13.30 το μεσημέρι και θα ακολουθήσουν το Λασίθι, το Ρέθυμνο και τα Χανιά όπου έχουν προγραμματιστεί συλλαλητήρια για τις 2 το μεσημέρι.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου η διαμαρτυρία

Στις 1.30 το μεσημέρι οι αστυνομικοί του Ηρακλείου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο.

Όπως αναφέρει το κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων «με αφορμή την άνανδρη επίθεση στο Ρέντη Αττικής εναντίον διμοιριών της Υ.Α.Τ. που λάμβαναν μετρά τάξης σε αθλητική συνάντηση και είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός συναδέλφου μας ηλικίας μόλις 31 ετών, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καλεί όλους τους συναδέλφους την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και ώρα 13.30 έξωθεν του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση».

Οι υπόλοιπες διαμαρτυρίες

Στα Χανιά σήμερα στις 2 το μεσημέρι οι αστυνομικοί έδωσαν… ραντεβού στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου προκειμένου, όπως αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Ένα μήνυμα που σκοπό έχει να αφυπνίσει μια κοινωνία που η κατηφόρα της οποίας δεν έχει τέλος και τις συνέπειες αυτής αντιμετωπίζει ένας ακόμη αστυνομικός…ένας 31χρονος αστυνομικός που χαροπαλεύει για τη ζωή του…γιατί απλά έκανε τη δουλειά του… Ο Γιώργος έκανε τη δουλειά του…ο Στάθης Λαζαρίδης έκανε τη δουλειά του…ο Μιχάλης Σπανουδάκης έκανε τη δουλειά του… εκατοντάδες άλλοι συνάδελφοί μας έκαναν τη δουλειά τους αλλά σήμερα δεν είναι μαζί μας ενώ θα έπρεπε…», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ένωση σε σχετική ανακοίνωση.

Στο Ρέθυμνο οι αστυνομικοί έδωσαν ραντεβού έξω από τη Διεύθυνση Αστυνομίας του Ρεθύμνου στις 2 το μεσημέρι με την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων να αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Το ποτήρι ξεχείλισε ! Στην θέση του Γιώργου θα μπορούσε να ήταν ο καθένας μας ! Ο Γιώργος δεν είναι μόνος του ! Καμία ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές και φαινόμενα ! Το επάγγελμα μας είναι επικίνδυνο (;), λήψη μέτρων και αποφάσεων χθες!»

Στο Λασίθι η παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε έξω από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου με την Ένωση να αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της ότι «συμμετέχουμε δυναμικά ως το οφείλουμε στον συνάδελφό μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση