HomeΕΛΛΑΔΑΚάτω Πατήσια: Φωτιά σε διαμέρισμα – Μητέρα και παιδί εγκλωβίστηκαν σε μπαλκόνι

Κάτω Πατήσια: Φωτιά σε διαμέρισμα – Μητέρα και παιδί εγκλωβίστηκαν σε μπαλκόνι

Εκκενώθηκαν διαμερίσματα για προληπτικούς λόγους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία μητέρα και το παιδί της απεγκλωβίστηκαν από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους, στο οποίο ξέσπασε φωτιά λίγο πριν τις 4:00 τα ξημερώματα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Νικοπόλεως, στα Κάτω Πατήσια.

Άμεσα έσπευσε η πυροσβεστική με κλιμακοφόρο όχημα. Ωστόσο ο δρόμος στο σημείο είναι στενός και το όχημα δεν μπορούσε να περάσει. Το αποτέλεσμα ήταν 15 πυροσβέστες να ανέβουν στο διαμέρισμα και να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα και το παιδί, που για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Επίσης, εξαιτίας της φωτιάς έγινε προληπτικά εκκένωση διαμερισμάτων από άλλους ορόφους της ίδιας πολυκατοικίας. Ένοικος της πολυκατοικίας είπε ότι «ακούσαμε φωνές» και στη συνέχεια «υπήρξαν καπνοί». Τόνισε ότι «πήγαμε να ανοίξουμε την πόρτα και είδαμε ότι δεν μπορούσαμε να βγούμε», λόγω των καπνών.

«Οι φλόγες απ’ τον τέταρτο όροφο ανέβαιναν προς τα πάνω. Ίσα που προλάβαμε και βάλαμε ένα μπουφάν και βγήκαμε στο μπαλκόνι. Εκεί περιμέναμε. Η πυροσβεστική μας έβγαλε από το μπαλκόνι».

 

lifo.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση