HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζονται οι συναντήσεις ενημέρωσης και προετοιμασίας του Αλέξη Καλοκαιρινού

Συνεχίζονται οι συναντήσεις ενημέρωσης και προετοιμασίας του Αλέξη Καλοκαιρινού

Με γυμναστές, μουσικούς και την Κινέζικη αντιπροσωπεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται με αδιάκοπο ρυθμό οι συναντήσεις ενημέρωσης του εκλεγμένου Δημάρχου Ηρακλείου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη», Αλέξη Καλοκαιρινού, με στόχο την ιδανικότερη προετοιμασία ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής την 1η Ιανουαρίου 2024.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός συναντήθηκε την Παρασκευή 8/12 με την Πρόεδρο της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ν. Ηρακλείου Ουρανία Ρινακάκη, τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Βασίλη Αμπατζή και το μέλος Δημήτρη Τζιράκο. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού για παιδιά και ενήλικες στο Δήμο Ηρακλείου, στην ιδανική αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χώρων, στη δημιουργία ειδικών δράσεων, καθώς και στην γενικότερη συνεργασία της Ένωσης με τον Δήμο Ηρακλείου.

kalokairinos_odeia

Επίσης, ο Αλέξης Καλοκαιρινός συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των Ιδιωτικών Ωδείων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ηρακλείου Χάρη Σαρρή και Μαρία Μπιλμέζη, συζητώντας τα ζητήματα που απασχολούν τα 15 περίπου Ωδεία, που παρέχουν εκπαίδευση σε περίπου 2.000 μαθητές όλων των ηλικιών, καθώς και τρόπους ενθάρρυνσης και ανάπτυξης της μουσικής παιδείας στον Δήμο Ηρακλείου.

Ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, συμμετείχε και στη συνάντηση με τα μέλη της Κινεζικής αντιπροσωπείας από την αδελφοποιημένη με το Ηράκλειο πόλη Νίνγκμπο, που πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Λότζια. Ο Αλέξης Καλοκαιρινός επεσήμανε ότι στον σχεδιασμό του είναι η ανάπτυξη της συνεργασίας των δύο πόλεων που διαθέτουν αρκετά κοινά ιστορικά στοιχεία, δεσμεύτηκε να γίνει μια τηλεδιάσκεψη το πρώτο 3μηνο της νέας δημοτικής περιόδου και να δημιουργηθεί ένα πλάνο δράσης που θα περιλαμβάνει όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

kalokairinos_kineziki_antiprosopia_3

Την Κινέζικη αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Αντιπρόεδρος της Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης της Κίνας Chen Weineng, ο  Han Zhim, Εντεταλμένος από την τοπική κυβέρνηση του Νίνγκμπο για τον τομέα του πολιτισμού, ο La Zhaohui, Αναπληρωτής Διευθυντής επίσημου γραφείου Logistics του Νίνγκμπο, ο Dai Jianmin, Εντεταλμένος Διεθνών Σχέσεων, ο Chi Xun, Εντεταλμένος για θέματα Ελεύθερου Εμπορίου, ο Cheng Li, Εντεταλμένος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ελεύθερης ζώνης διακίνησης προϊόντων και η Αντιδήμαρχος του Νίνγκμπο, Lee Cheng. Από την πλευρά του Δήμου Ηρακλείου, παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης, ο Δικηγόρος Γιάννης Ξυλούρης και ο Ζαν Αντρεά Γκαραντσίνι ο οποίος είχε εκπροσωπήσει τον Δήμο στην υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πόλεις.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση