HomeHL-GreeceΡέντης: Βρέθηκαν εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα στο κλειστό – Αποτυπώματα ψάχνει η ΕΛΑΣ

Ρέντης: Βρέθηκαν εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα στο κλειστό – Αποτυπώματα ψάχνει η ΕΛΑΣ

Εντοπίστηκαν πιθανά υπολείμματα ναυτικής φωτοβολίδας  κοντά στον χώρο του γηπέδου - Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πιθανά υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα εντοπίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στον χώρο του γηπέδου «Μελίνα Μερκούρη» όπου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έγιναν επεισόδια με αποτέλεσμα ένας νεαρός αστυνομικός να τραυματιστεί σοβαρά.

Αστυνομικές πηγές μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως ένα από τα ευρήματα προσομοιάζει με σωλήνα και είναι πιθανό να είναι μέρος του σωλήνα από τον οποίο εκτοξεύθηκε η ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό.

«Στο σημείο βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών. Μεταξύ των ευρημάτων είναι ένα που μοιάζει με σωλήνα και είναι πιθανό να πρόκειται για τον σωλήνα από τον οποίο εκτοξεύθηκε η ναυτική φωτοβολίδα» σημείωσαν.

Επιπλέον, ίδιες πηγές τονίζουν πως εντοπίστηκαν εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα στις τουαλέτες του κλειστού γυμναστηρίου του Ρέντη, όπου οι χούλιγκαν άναψαν φωτιά και έκαψαν τα ρούχα τους για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Ίδιες πηγές σημειώνουν πως τα συγκεκριμένα ευρήματα έχουν ήδη σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) της Αστυνομίας για ανάλυση DNA και αποτυπώματα.

protothema.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση