HomeΚΡΗΤΗMini Bus για την ενίσχυση του ΚΗΦΗ του δήμου Χερσονήσου

Mini Bus για την ενίσχυση του ΚΗΦΗ του δήμου Χερσονήσου

Σέγκος: Στηρίζουμε το έργο του Κ.Η.Φ.Η. και αναβαθμίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την προμήθεια ενός mini bus ενισχύεται το έργο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Χερσονήσου.

Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής Χερσονήσου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου στην κατεύθυνση αναβάθμισης των δομών που αφορούν στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς την Τρίτη Ηλικία.

«Αποτελεί προτεραιότητα η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων της τρίτης ηλικίας καθώς και ατόμων με κινητικά ή άλλα ειδικά προβλήματα (ΑμεΑ) και η υποβοήθηση της αυτόνομης και αξιοπρεπούς διαβίωσής τους. Στηρίζουμε και ενισχύουμε το έργο του Κ.Η.Φ.Η του Δήμου Χερσονήσου αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες για τους οφελούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων», σημείωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

Για τις ανάγκες μεταφοράς των οφελούμενων από και προς τη δομή του Κ.Η.Φ.Η του Δήμου Χερσονήσου πραγματοποιήθηκε η προμήθεια ενός mini bus 17 θέσεων με δυνατότητα μεταφοράς Ατόμων με Αναπηρία.

«Μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο κοινωνικής προστασίας ο Δήμος Χερσονήσου και η ΚΕΔΧ και ο πρόεδρός της Γιάννης Μηλάκης, αποδεικνύουμε καθημερινά ότι με σεβασμό στους ηλικιωμένους μας, διαμορφώνουμε ένα κοινωνικό πλαίσιο, όπου η μακροβιότητα συνυφαίνεται με την καλύτερη ποιότητα ζωής», πρόσθεσε ο κ. Σέγκος.

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Δήμου Χερσονήσου είναι μονάδα ημερήσιας φιλοξενίας ηλικιωμένων ατόμων που διαμένουν στην περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, μη δυνάμενων να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες-άνοια κλπ.) και των οποίων τα μέλη του οικογενειακού περιβάλλοντος εργάζονται ή αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να αδυνατούν να ανταποκριθούν στην φροντίδα του ηλικιωμένου ατόμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση