HomeHL-CultureAmy Winehouse: H βιογραφική ταινία «Back to Black» κυκλοφορεί τον Απρίλιο

Amy Winehouse: H βιογραφική ταινία «Back to Black» κυκλοφορεί τον Απρίλιο

Τι ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρεμιέρα της ταινίας «Back to Black» που καταγράφει τη ζωή της δημοφιλούς τραγουδίστριας,Έιμι Γουάινχαουζ, ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής Studiocanal. Παράλληλα, μοιράστηκε ένα ακόμη στιγμιότυπο της Μαρίσα Αμπέλα που υποδύεται την εμβληματική καλλιτέχνιδα.

Η βιογραφική ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2024 με τις βρετανικές και τις πολωνικές να την υποδέχονται στις 12 Απριλίου. Στη Γερμανία, Ολλανδία και Αυστραλία θα φτάσει στις 18 Απριλίου, ενώ στη Γαλλία και τη Νέα Ζηλανδία στις 24 και 25 Απριλίου.

Στις ΗΠΑ θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο τρίμηνο του 2024 από την Focus Features, ωστόσο η ημερομηνία προβολής της προς το παρόν παραμένει άγνωστη.

Σύμφωνα με το Deadline, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον, σε σενάριο του Βρετανού συγγραφέα Ματ Γκρίνχαλγκ.

Το καστ συμπληρώνουν οι Τζακ Ο’Κόνελ, Έντι Μάρσαν και Λέσλι Μάνβιλ.

Η ταλαντούχα Έιμι Γουάινχαουζ έφυγε από την ζωή στις 23 Ιουλίου του 2011. Το αγαπημένο της τραγούδι «So Far Away», της Κάρολ Κινγκ, τη συνόδεψε στην τελευταία της κατοικία, με τους φίλους και τους συγγενείς της να της το τραγουδούν. Ήταν μόλις 27 ετών.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση