HomeHL-TOPΤραγωδία σε Γηροκομείο του Ηρακλείου: Tης έδωσαν καθαριστιστικό!

Τραγωδία σε Γηροκομείο του Ηρακλείου: Tης έδωσαν καθαριστιστικό!

Αδιανόητο περιστατικό με 92χρονη τρόφιμο - Διερεύνηση για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ και θλίψη προκαλούν τα όσα συνέβησαν την Δευτέρα 04/11 σε γηροκομείο του Ηρακλείου μετά από τον χαμό μιας 92χρονης τρόφιμου. Σύμφωνα με καταγγελίες συγγενών της και της επιμονής κυρίως του γαμπρού της Α. Κ.,  η ηλικιωμένη κατανάλωσε καθαριστικό αντί για νερό, με μοιραία συνέπεια για τη ζωή της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο εφημερεύον νοσοκομείο, ωστόσο, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και εκεί κατέληξε. Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό από τους συγγενείς της και διενεργεί εκτενή έρευνα με σκοπό να έχει την πλήρη εικόνα των συνθηκών που οδήγησαν την ηλικιωμένη να καταναλώσει καθαριστικό αντί για νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost ανάμεσα στα μπουκάλια με νερό στο γηροκομείο, εντοπίστηκε ένα που περιείχε καθαριστικό αντί για πόσιμο νερό. Υπάλληλος φέρεται να το παρέδωσε κατά λάθος στην 92χρονη τρόφιμο, με μοιραίο αποτέλεσμα για τη ζωή της.

Κατασχέθηκαν οι κάμερες ασφαλείας στο χώρο, ενώ ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου συνελήφθη. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και δόθηκαν καταθέσεις. Συνολικά συνελήφθησαν τρία άτομα, ένας 53χρονος, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου και δύο νοσηλεύτριες 23 και 28 ετών.

Η αστυνομία έχει στείλει όλο το υλικό που συνέλεξε για εργαστηριακό έλεγχο, ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή. Οι συλληφθέντες από στιγμή σε στιγμή θα απολογηθούν στον Εισαγγελέα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση