HomeHL-CultureLeave the World Behind: Πρεμιέρα στη μικρή οθόνη για την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ίθαν Χοκ

Leave the World Behind: Πρεμιέρα στη μικρή οθόνη για την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ίθαν Χοκ

Δείτε το τελευταίο τρέιλερ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο πριν από την πρεμιέρα στο Netflix κυκλοφόρησε το τελευταίο επίσημο τρέιλερ για το αποκαλυπτικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Leave the World Behind» του Αμερικανού συγγραφέα και σκηνοθέτη Σαμ Εσμαΐλ βασισμένο στο ομώνυμο βραβευμένο με το Εθνικό Βραβείο των ΗΠΑ μυθιστόρημα που έγραψε ο Ρούμαν Αλάμ το 2020.

Η ταινία, η οποία στη μίνι κυκλοφορία της (22 Νοεμβρίου) στους κινηματογράφους των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου έλαβε πολύ θετικές κριτικές ακολουθεί «την Αμάντα, που υποδύεται η Τζούλια Ρόμπερτς και τον σύζυγό της Κλέι Σάντφορντ, του Ιθαν Χοκ να νοικιάζουν ένα πολυτελές σπίτι για το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους, Aρτσι (Τσάρλι Έβανς) και Ρόουζ (Φέρρα Μακένζι). Σύντομα οι διακοπές τους ανατρέπονται όταν δύο άγνωστοι- ο Τζι Έιτς Μαχερσάλα Αλί) και η κόρη του Ρουθ (Μαϊχάλα Χέρολντ) φτάνουν μέσα στη νύχτα και τους πληροφορούν για μία μυστηριώδη κυβερνοεπίθεση ενώ αναζητούν καταφύγιο στο σπίτι, το οποίο ισχυρίζονται ότι είναι δικό τους.

Δείτε το νέο τρέιλερ

Οι δύο οικογένειες έρχονται αντιμέτωπες με μια επερχόμενη καταστροφή που λεπτό με λεπτό γίνεται όλο και πιο τρομακτική, αναγκάζοντας τους πάντες να αποδεχτούν τη θέση τους σε έναν κόσμο που καταρρέει».

Με μουσική Μακ Κουέιλ το Leave the World Behind» θα είναι διαθέσιμο στη διάσημη πλατφόρμα από τις 8 Δεκεμβρίου.
protothema.gr