HomeHL-CultureΝίκολας Κέιτζ: Αποσύρεται από τον κινηματογράφο, μετά από 45 χρόνια καριέρας

Νίκολας Κέιτζ: Αποσύρεται από τον κινηματογράφο, μετά από 45 χρόνια καριέρας

Τι δήλωσε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη μεγάλη έξοδό του από το σινεμά ετοιμάζει ο Νίκολας Κέιτζ, ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο Χολιγουντιανός σταρ είπε στον «Uproxx», πως ότι είναι έτοιμος να αφήσει οριστικά πίσω του τη μεγάλη οθόνη και να επενδύσει περισσότερο στην τηλεόραση.

«Μου αρέσει να παραμένω φρέσκος. Θέλω να πω, μου αρέσει να αλλάζω. Θέλω να τα κάνω όλα» είπε ο Κέιτζ και συμπλήρωσε: «Νιώθω ότι τα έχω κάνει, σε αυτό το σημείο -μετά από 45 χρόνια που το κάνω αυτό, με περισσότερες από 100 ταινίες- νιώθω ότι έχω πει λίγο-πολύ αυτό που είχα να πω στον κινηματογράφο. Και θα ήθελα να φύγω στο ζενίθ και να πω «αντίο»».

Ο Κέιτζ πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πρέπει να κάνω ίσως τρεις ή τέσσερις ταινίες ακόμη πριν αποχωρήσω, και μετά ελπίζω να αλλάξω φορμά και να πάω σε κάποιο άλλο πεδίο για να εκφράσω την υποκριτική μου. Θέλω να φύγω σε μία κορυφαία στιγμή μου όπως είναι το «Dream Scenario». Αλλά έχω κι άλλες υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρώσω, οπότε θα δούμε τι θα γίνει» και συνέχισε: «Με ενδιαφέρει πολύ το immersion streaming σε τηλεοπτική σειρά επεισοδίων. Έχω δει πράγματα που μπορούν να γίνουν τώρα και δίνεται στους χαρακτήρες ο χρόνος για να εκφραστούν. Είδα τον Μπράιαν Κράνστον να κοιτάζει μια βαλίτσα για μια ώρα σε ένα επεισόδιο του «Breaking Bad». Δεν έχουμε χρόνο να το κάνουμε αυτό σε μια ταινία μεγάλου μήκους, οπότε ίσως η τηλεόραση να είναι το επόμενο καλύτερο βήμα για μένα. Θα δούμε».

«Το μόνο πράγμα που δεν έχω κάνει πραγματικά είναι το Μπρόντγουεϊ και δεν έχω κάνει τηλεοπτική σειρά. Έκανα έναν πιλότο που δεν τον πήραν, αλλά νομίζω ότι θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο. […] Αυτός είναι ένας νέος κόσμος για μένα. Δεν έβλεπα τηλεόραση. Ο γιος μου, με μύησε σ’ αυτό και σκέφτηκα, εντάξει, υπάρχει κάτι εδώ» είπε τέλος, ο Νίκολας Κέιτζ.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση