HomeCity GuideΧριστούγεννα στις Πατσίδες – Το Σάββατο η φωταγώγηση του δέντρου

Χριστούγεννα στις Πατσίδες – Το Σάββατο η φωταγώγηση του δέντρου

«Το χωριό των ξωτικών»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρχίζουν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις Πατσίδες που πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα θα γίνει η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πατσίδων από τον Δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων Μανώλη Κοκοσάλη!

Από 6.30 το απόγευμα στον χώρο θα βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης με το έλκηθρο και τα Ξωτικά του,τους Ήρωες της Ντίσνευ, την Νεράιδα του χιονιού, την Χριστουγεννιάτικη Μίνι με τον Μίκυ, το Αρκουδάκι.Tο Ξωτικό των Χριστουγέννων και η γλυκιά Αγιοβασιλίνα θα πάνε στη Μπισκοτούπολη, να παίξουν λαχταριστά μπισκοτο – παιχνίδια και να γράψουν μαζί με τα παιδιά γράμματα στον Άγιο Βασίλη μας!

fotagogisi

Η έμπειρη θεατρολόγος – παιδαγωγός Νικολέτα Δάφνου και η Φραουλοχώρα αναλαμβάνουν την διασκέδαση των παιδιών στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατσιδών!

– Μπαλονοκατασκευές

– Θεατρικό παιχνίδι

– Χριστουγεννιάτικο bubble – show!

– Face – painting με υποαλλεργικά υλικά και μπόλικη χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη… για μικρούς και μεγάλους!

– Γράμματα στον άγιο Βασίλη!

Παρουσιάζει ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και παρουσιαστής του Super 90,4 Νεκτάριος Βαζακόπουλος  και η γνωστή παρουσιάστρια και μαγείρισσα της καρδιάς μας Νεκταρία ΚοκκινάκηΜουσική Χορός,παιχνίδια,δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!Στα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια μας άφθονα Κεράσματα από τους Χορηγούς μας Super Market CRM Αριάδνη Οινοποιείο Μίνως Μηλιαράκης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατσίδων!! ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΈΞΟΔΟΣ….ΔΩΡΕΑΝ για μικρούς και μεγάλους!

Διαφήμιση
Διαφήμιση