HomeHL-LifestyleH Billie Eilish απαντά στο ότι την ελκύουν οι γυναίκες: «Δεν είναι προφανές;»

H Billie Eilish απαντά στο ότι την ελκύουν οι γυναίκες: «Δεν είναι προφανές;»

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος δεν το γνώριζε»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Billie Eilish σχολίασε το coming out που έκανε πρόσφατα λέγοντας ότι την ελκύουν οι γυναίκες.

Η 21χρονη Billie Eilish αποκάλυψε στο Variety τον περασμένο μήνα ότι «την ελκύουν πραγματικά οι γυναίκες» και συνέχισε δε, λέγοντας πως «έχω βαθιές σχέσεις με τις γυναίκες στη ζωή μου, τις φίλες στη ζωή μου, την οικογένειά μου. Με ελκύουν σωματικά. Αλλά με τρομάζουν τόσο πολύ και η ομορφιά και η παρουσία τους».

Τώρα, η Billie Eilish σχολίασε την απόφασή της να κάνει coming out για τη σεξουαλικότητά της. Σε μια συνέντευξη στο κόκκινο χαλί για την εκδήλωση Variety Hitmakers, ρωτήθηκε αν είχε σκοπό να κάνει coming out και απάντησε πως «Δεν το έκανα, αλλά σκέφτηκα, δεν ήταν προφανές; Δεν κατάλαβα ότι ο κόσμος δεν το ήξερε».

Πρόσθεσε δε, ότι δεν πιστεύει ότι θα κάνει επίσημο coming out. «Απλώς δεν πιστεύω πραγματικά σε αυτό», εξήγησε. «Η άποψή μου είναι απλώς η εξής, «γιατί δεν μπορούμε να υπάρχουμε απλά;» Με ελκύουν οι γυναίκες εδώ και πολύ καιρό και απλά δεν μίλησα γι’ αυτό. Ωχ. Αλλά… είδα το άρθρο και είπα, «Ω! Μάλλον έκανα coming out σήμερα!. Είναι συναρπαστικό για μένα γιατί υποθέτω ότι ο κόσμος δεν το ήξερε, οπότε είναι ωραίο να το ξέρουν. Αλλά ουπς αισθάνομαι αγχωμένη που μιλάω γι’ αυτό. Μου αρέσουν τα κορίτσια», κατέληξε η Billie Eilish.

Στο ίδιο εξώφυλλο του Variety, η Eilish μίλησε επίσης κατά της σεξουαλικότητας του σώματός σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Η μουσικός ντυνόταν με φαρδιά ρούχα ως έφηβη για να αποφύγει σχόλια για το σώμα της, τα οποία, όπως λέει, οδήγησαν σε περισσότερες εικασίες για τη σωματική της διάπλαση.

«Δεν προσπαθούσα να κάνω τους ανθρώπους να μην με σεξουαλοποιούν, αλλά δεν ήθελα οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση στο σώμα μου, ακόμη και οπτικά», είπε. «Δεν ήμουν αρκετά δυνατή και ασφαλής για να το δείξω. Αν το είχα δείξει εκείνη τη στιγμή, θα ήμουν εντελώς συντετριμμένη στην περίπτωση που ο κόσμος έλεγε κάτι».

 

lifo.gr

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση