HomeHL-LifestyleΤζούλια Ρόμπερτς: Δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία των διδύμων της για τα 19α γενέθλιά τους

Τζούλια Ρόμπερτς: Δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία των διδύμων της για τα 19α γενέθλιά τους

Δείτε τη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς είναι μια περήφανη μαμά και το δείχνει.

Η σταρ του Χόλιγουντ ανέβασε στο Instagram μια παλιά φωτογραφία με την ίδια να κρατά αγκαλιά τα δίδυμά της Hazel Patricia και Phinnaeus Walter για τα 19α γενέθλιά τους.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Τζούλια Ρόμπερτς

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία σε στυλ Polaroid, δείχνει τα δίδυμα ως μωρά, με την Τζούλια Ρόμπερτς να κρατά ένα σε κάθε χέρι, ενώ κάθεται στο πάτωμα με τα πόδια σταυρωμένα σε ένα σαλόνι. Η ευτυχισμένη μητέρα χαρίζει ένα μικρό χαμόγελο στην κάμερα καθώς τα χαριτωμένα δίδυμα κοιτάζουν τον φακό με τα ματάκια τους γουρλωμένα.

«19», έγραψε η διάσημη ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης με ένα σωρό emoji με αστέρια και ροζ καρδιές. «Δεν υπάρχουν λόγια για τη χαρά, τη διασκέδαση, την άγρια ταραχή της κοινής ζωής».

Η Τζούλια Ρόμπερτς έχει αποκτήσει τα δίδυμα με τον σύζυγό της, Danny Moder. Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 2002, έχει επίσης έναν 16χρονο γιο, τον Henry Daniel.

Η Τζούλια γνώρισε τον Ντάνι, έναν οπερατέρ, στα γυρίσματα της ταινίας

«Ο Μεξικανός» το 2000, στην οποία πρωταγωνιστούσε. Ο Ντάνι ήταν παντρεμένος με τη Vera Steimberg, αλλά εκείνος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ένα χρόνο αργότερα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο ράντσο της ηθοποιού στο Taos του Νέου Μεξικού στις 4 Ιουλίου 2002.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, τείνει να κρατά τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά φαίνεται δεν θα μπορούσε να μη δημοσιεύσει ένα αφιέρωμα αγάπης στα παιδιά της για τα 19α γενέθλιά τους. Πέρυσι, η Τζούλια Ρόμπερτς είπε στη Hoda Kotb σε συνέντευξή της στο Today ότι ανησυχούσε για τη σωστή ανατροφή των παιδιών της.

Μοιράστηκε επίσης την αγάπη της για την οικογένειά της και πώς στο τέλος της ημέρας είναι εκείνοι που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία, μιλώντας στο CBS Sunday Morning. «Η ζωή που έχτισα με τον σύζυγό μου, η ζωή που χτίσαμε με τα παιδιά μας. Και αυτό είναι το καλύτερο πράγμα», είπε, «Το θέμα είναι να επιστρέψουμε στο σπίτι στο τέλος της ημέρας θριαμβευτικά για αυτούς».

Εκτός από την αναδρομική φωτογραφία των διδύμων της, το Instagram της Julia είναι γεμάτο promo για την πιο πρόσφατη ταινία της, Leave The World Behind, την ψυχολογική ταινία τρόμου του Netflix.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση