HomeHL-WorldΆγρια δολοφονία: Κατηγορείται ότι σκότωσε την μητέρα του επειδή νόμιζε ότι τον δηλητηρίαζε

Άγρια δολοφονία: Κατηγορείται ότι σκότωσε την μητέρα του επειδή νόμιζε ότι τον δηλητηρίαζε

Δεν έχουν γίνει ακόμα συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άγρια δολοφονία γυναίκας στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας άνδρας που πίστευε ότι η μητέρα του τον δηλητηρίαζε, είναι ύποπτος ότι την μαχαίρωσε θανάσιμα μέσα στο σπίτι τους στο Bay Ridge το βράδυ της Παρασκευής.

Μητέρα και γιος καβγάδιζαν και ένας ένοικος της πολυκατοικίας που μένει στον κάτω όροφο άκουσε φωνές γύρω στις 7:30 μ.μ. Στη συνέχεια είδε τον 30χρονο γιο της γυναίκας να βγαίνει από το σπίτι στην 93rd Street έξω από τη Ridge Boulevard, σύμφωνα με αστυνομικούς και πηγές.

Ο γείτονας ανέβηκε στον όροφο και βρήκε την 52χρονη γυναίκα μαχαιρωμένη στον λαιμό. Ήταν στην κρεβατοκάμαρά της, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Έντρομος κάλεσε το 911 και οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή.

Στο 911 υπήρξε και δεύτερη κλήση από κάποιον ο οποίος υποστήριξε ότι ήταν φίλος του γιου της γυναίκας. Ανέφερε ότι ο 30χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τη μητέρα του στο λαιμό επειδή νόμιζε ότι τον δηλητηρίαζε, σύμφωνα με πηγές. Η αστυνομία αναζητούσε τον γιο της 52χρονης την Παρασκευή, ανέφεραν πηγές. Δεν έχουν γίνει ακόμα συλλήψεις.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση