HomeHL-TOP«Παραμορφώθηκε στο πρόσωπο» λέει ο πατέρας για την επίθεση στην 14χρονη από συμμαθήτριές της

«Παραμορφώθηκε στο πρόσωπο» λέει ο πατέρας για την επίθεση στην 14χρονη από συμμαθήτριές της

Η ψεύτικη καταγγελία και τα περιπολικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Την χτυπούσαν στο κεφάλι και παραμόρφωσαν το πρόσωπο της κόρης μου» άλλες μαθήτριες λέει στο newsit.gr ο πατέρας της 14χρονης. Πρόκειται για την ανήλικη από το Ηράκλειο, η οποία δέχτηκε τη βάναυση επίθεση από δύο συμμαθήτριές της, ενώ μία ακόμα κατέγραφε με κινητό τηλέφωνο το βίαιο περιστατικό.

Όλα ξεκίνησαν μετά από φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στην 14χρονη και τρεις μαθήτριες Γυμνασίου, 12 και 13 ετών σε πάρκο στο Ηράκλειο, όπου είχαν πάει σχολική εκδρομή και συνεχίστηκε και μετά.

«Για δύο μήνες δεν θα μπορεί να βγει στον δρόμο. Τα μάτια της και το κεφάλι της είναι πρησμένα, αφού την βαρούσαν. Το κεφάλι της έχει γίνει το διπλάσιο. Περνάει πολύ άσχημα» λέει στο newsit.gr ο πατέρας της 14χρονης και προσθέτει «συνελήφθησαν και τα τρία κορίτσια που επιτέθηκαν στην κόρη μου. Μου είπε ότι η μία τραβούσε βίντεο».

Συνεχίζοντας ο γονιός της ανήλικης αναφέρει ότι η κόρη του διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τα κορίτσια που της επιτέθηκαν, ωστόσο εξαιτίας κάποιων γεγονότων, το θύμα αποφάσισε να αποτραβηχτεί από την παρέα τους.

«Ήταν φίλες επί 2-3 χρόνια και τον τελευταίο χρόνο ήταν κολλητές, αλλά είχαν δημιουργηθεί κάποια γεγονότα και της ζητήσαμε να αλλάξει παρέα, χωρίς να το επιβάλλουμε φυσικά. Αυτά τα τρία κορίτσια δεν ήταν σωστά παιδιά και γι’ αυτόν τον λόγο τής ζητήσαμε να σταματήσει να κάνει παρέα μαζί τους».

Μάλιστα όπως αναφέρει ο πατέρας της 14χρονης, επισκέφθηκαν και ψυχολόγο μετά από ένα σκηνοθετημένο περιστατικό που προκλήθηκε μετά από παρότρυνση των πρώην πλέον φιλενάδων της ανήλικης.

«Με τη βοήθεια της ψυχολόγου κατάλαβε ότι τα κορίτσια αυτά ήταν κακή επιρροή και έτσι έκοψε από αυτή την παρέα. Εγώ πιστεύω ότι από εκείνη την στιγμή αυτά τα τρία κορίτσια θύμωσαν επειδή τους ξέκοψε».

Η ψεύτικη καταγγελία και τα περιπολικά

Όπως τονίζει ο πατέρας της μαθήτριας Γυμνασίου η κόρη του είχε παρασυρθεί τόσο πολύ από την συγκεκριμένη παρέα που έφτασε να πει απίστευτα ψέματα.

«Την έβαλαν να πάρει τηλέφωνο και να πει ότι την κακοποιούμε και ότι την έχουμε φυλακισμένη. Ήρθαν δύο περιπολικά, πήρε το ένα την κόρη μου, το άλλο εμάς, πήγαμε στο τμήμα, είδανε ότι δεν υπάρχει κακοποίηση, δεν υπήρχε ούτε σημάδι, ούτε τίποτα. Οι αστυνομικοί μας είπαν να βάλουμε ψυχολόγο στο παιδί.. Δεν φταίνε ποτέ τα παιδιά αλλά οι γονείς πρέπει να μάθουν στα παιδιά ότι η βία δεν είναι λύση. Το παιδί που βιώνει βία είτε ακούει κάποια άσχημα λόγια θα κάνει και αντίστοιχα».

Οι τρεις ανήλικες δράστιδες, μαθήτριες Γυμνασίου, μία 12 και δύο 13 ετών συνελήφθησαν για σωματικές βλάβες, απειλή, εξύβριση, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και αφέθηκαν ελεύθερες κατόπιν προφορική εντολή εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για την ανήλικη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση