HomeHL-9Συνεχίζονται οι συναντήσεις προετοιμασίας και ενημέρωσης για τον Αλέξη Καλοκαιρινό

Συνεχίζονται οι συναντήσεις προετοιμασίας και ενημέρωσης για τον Αλέξη Καλοκαιρινό

Στο επίκεντρο ζητήματα σχετικά με την επόμενη μέρα στο λιμάνι του Ηρακλείου και την χερσαία ζώνη, μεγάλα αναπτυξιακά έργα που επηρεάζουν το Δήμο Ηρακλείου, καθώς και η σχολική στέγη στην ειδική εκπαίδευση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζει αδιάκοπα τις συναντήσεις ενημέρωσης και προετοιμασίας ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αλέξης Καλοκαιρινός πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο και τον Δ/ντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Η. ΑΕ Γιάννη Βαρδαβά και Μηνά Παπαδάκη αντίστοιχα, τηλεδιάσκεψη με τον Δ/ντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ. Αριστείδη Παπαδόγιαννη, ενώ επισκέφτηκε και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ηρακλείου, με αφορμή την καθιέρωση της 3ης Δεκεμβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπαιδευτικούς, γονείς αλλά και μαθητές για όλα όσα τους απασχολούν, αλλά και να κινηθεί με αναπηρικό αμαξίδιο διαπιστώνοντας πώς ένα μικρό εμπόδιο μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην πορεία ενός ΑμεΑ.

kalokairinos_oak

Παράλληλα, ο Αλέξης Καλοκαιρινός συμμετείχε στην Παγκρήτια κινητοποίηση για τη Δημόσια Υγεία στην πλατεία Ελευθερίας, εκφράζοντας την στήριξή του στους εργαζομένους στις δομές υγείας και τονίζοντας: «Αυτή η κινητοποίηση είναι ενδεικτική του μεγέθους του προβλήματος και του ενδιαφέροντος της κοινωνίας για την δημόσια υγεία.

Τα ζητήματα παραμένουν πιεστικά, αφορούν και το Ηράκλειο, τόσο το Βενιζέλειο αλλά και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αλλά αφορούν και τα Νοσοκομεία όλης της Κρήτης, καθώς επίσης και την Πρωτοβάθμια Υγεία. Αυτό το οποίο μας ενδιαφέρει άμεσα, είναι να καλυφθούν μ’ έναν οργανωμένο τρόπο και συνολικά, οι ανάγκες της Υγείας στην Κρήτη. Χρειάζεται μια δέσμη μέτρων, χρειάζεται η συνολική προκήρυξη των θέσεων οι οποίες είναι απαιτούμενες, σε συνδυασμό με κίνητρα έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να βρεθούν και να στελεχώσουν αυτές τις θέσεις.

Ο Δήμος Ηρακλείου θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων της Δημόσιας Υγείας και θα ενδιαφέρεται θέτοντας σε μεγάλη προτεραιότητα τα ζητήματα της Υγείας και ειδικότερα της Πρωτοβάθμιας Υγείας στο Δήμο μας.».

Οι ενημερωτικές συναντήσεις του εκλεγμένου Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με εκπροσώπους θεσμικών φορέων και αρχών, συνεχίζονται.

kalokairinos_oli_2

Διαφήμιση
Διαφήμιση