HomeΚΟΣΜΟΣΒγήκε πρώτο ραντεβού με κοπέλα και εκείνη έφερε τους γονείς της – Ήθελαν να ορίσουν ημερομηνίες γάμου

Βγήκε πρώτο ραντεβού με κοπέλα και εκείνη έφερε τους γονείς της – Ήθελαν να ορίσουν ημερομηνίες γάμου

Στιγμές «τρόμου» έζησε ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος κόντεψε να παντρευτεί σε ένα πρώτο ραντεβού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας άνδρας περιέγραψε σε ένα βίντεο στο TikTok τον εφιάλτη που έζησε στο πρώτο ραντεβού και έγινε viral, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει πάνω από 20.000.000 προβολές, λόγω των ειδικών «προσκεκλημένων» που εμφανίστηκαν σε ένα εστιατόριο με μια κοπέλα που ονομαζόταν «Priyanka».

Ο εργένης, Zakir Siddiqui, αυτοπροσδιορίζεται ως ένας «viral Ινδός στο TikTok με μαύρη ζώνη στα πρώτα ραντεβού». Σε μια από τις ιστορίες που αφηγήθηκε, ο Siddiqui εξομολογήθηκε ότι υπήρξε μια τραυματική εμπειρία. «Μόλις πήγα σε ένα πρώτο ραντεβού, και ειλικρινά με έχει τραυματίσει πολύ», είπε ο Siddiqui.

«Δεν ήμουν έτοιμος για αυτή τη στιγμή της ζωής μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έφερνε τη μαμά και τον μπαμπά της μαζί της στο πρώτο ραντεβού»

Και όμως, δεν ήταν αστείο

Το βιογραφικό της Priyanka στο Bumble, μια διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών, ανέφερε: «Ή αυτό ή ένας κανονικός γάμος». Ο Siddiqui πήρε την περιγραφή με το μαλακό, θεωρώντας ότι επρόκειτο για ένα αστείο.

«Οπότε το θεώρησα αστείο και της απάντησα. Μιλάει λοιπόν για την οικογένειά της. Μιλάει για τις ρίζες της. Και έχουμε και οι δύο κάτι κοινό, ότι και οι δύο οικογένειές μας προέρχονται από μέρη της Ινδίας». Οι δυο τους συμφώνησαν να φάνε ινδικό φαγητό για το πρώτο τους ραντεβού.

«Την βλέπω λοιπόν και ήταν υπέροχη. Την αγκαλιάζω», είπε. «Περπατούσε ακριβώς μπροστά μου και μου είπε: «Εδώ είναι το τραπέζι μας». Οπότε πηγαίνουμε προς το τραπέζι μας. Κι εγώ την ακολουθώ… Και βλέπω δύο άτομα να κάθονται ήδη στο τραπέζι μας».

«Ω, αυτή είναι η μαμά μου και ο μπαμπάς μου»

Ο Siddiqui τη ρώτησε γιατί το τραπέζι ήταν πιασμένο. «Εγώ λέω, ε, κάποιος κάθεται στο τραπέζι μας. Και αυτή λέει: «Ω, αυτή είναι η μαμά μου και ο μπαμπάς μου». Ο Siddiqui κράτησε την ψυχραιμία του και χαιρέτησε τους γονείς της συνοδού του. «Γεια σας, τι κάνετε;»

Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι «δεν ήμουν έτοιμος για αυτή τη στιγμή της ζωής μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έφερνε τη μαμά και τον μπαμπά της μαζί της στο πρώτο ραντεβού».

Στη συνέχεια ο Siddiqui ανέφερε ότι ρωτήθηκε από τους γονείς για το τι κάνει για να βγάλει το ψωμί του και για άλλες πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν του. «Θεέ μου, αυτό είναι δωμάτιο ανάκρισης ή ραντεβού; Δεν ήμουν καν βέβαιος», είπε. Δεν του φάνηκε ότι οι γονείς της Priyanka ήταν ευχαριστημένοι με όλες τις απαντήσεις του.

«Κι εγώ λέω, ‘Ω, γαμώτο. Δεν νομίζω ότι αυτό θα πάει καθόλου καλά».

Ο πατέρας της Priyanka ρώτησε τότε: «Θα μπορούσες να καλέσεις τους γονείς σου για να έρθουν να μας βρούνε;».

Ο Siddiqui είπε ότι οι γονείς του δεν μπόρεσαν να έρθουν γιατί έμεναν πολύ μακριά.

Σκεπτόμενος εκείνη τη στιγμή, είπε σε εκνευρισμένο τόνο: «Νόμιζα ότι αυτό ήταν ένα ραντεβού με εμένα και την Priyanka και δεν είχα ιδέα ότι οι γονείς θα ανακατεύονταν. Και θα κανονίζαμε κατά πάσα πιθανότητα έναν κανονισμένο γάμο από το πρώτο ραντεβού!».

in.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση