HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΗ Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μιλά με αφορμή την ταινία “Φόνισσα” που σκηνοθετεί η Εύα Νάθενα

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μιλά με αφορμή την ταινία “Φόνισσα” που σκηνοθετεί η Εύα Νάθενα

"Η ταινία θα ’λεγε κανείς πως είναι γυναικεία υπόθεση"

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στη συνείδηση του κόσμου έχει εντυπωθεί ως μία γυναίκα απόμακρη, δυναμική και “σκληρή”. Οι ρόλοι που ερμηνεύει και η επιβλητική της παρουσία δημιουργούν αυτήν την επίπλαστη εντύπωση σε όποιον δεν την ξέρει.

Γι΄αυτό και όταν ανακοινώθηκε πως η μεγάλη αυτή πρωταγωνίστρια του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης θα υποδυθεί τη “Φόνισσα” σε όλους φάνηκε απόλυτα αρμονική και ταιριαστή επιλογή.

Τι κι αν στην πραγματικότητα η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι ένας προσιτός, χαμογελαστός και πρόσχαρος άνθρωπος που αποπνέει μία γλυκιά αύρα οικειότητας και απλότητας.

“Έχω μεγάλη περιέργεια για το πώς θα ανταποκριθεί ο κόσμος στην ταινία. Νιώθω μεγάλη χαρά που συνεργάστηκα με την Εύα Νάθενα, που είναι και προσωπική μου φίλη. Η Εύα στην αρχή ήταν να αναλάβει το εικαστικό κομμάτι της ταινίας, κάτι που δούλευε τα τελευταία δέκα χρόνια. Παράλληλα όμως ασχολήθηκε πολύ και με το σενάριο, σε συνεργασία με την Κατερίνα Μπέη, και είχε τη γενική εποπτεία σε όλους τους τομείς της ταινίας. Οπότε το να αναλάβει τελικά και τη σκηνοθεσία ήταν μονόδρομος.” ανέφερε στο NEWS 24/7 η Κ. Καραμπέτη.

Και συνεχίζει: “ Η ταινία θα ’λεγε κανείς πως είναι γυναικεία υπόθεση. Υπάρχουν καταπληκτικές γυναίκες στο καστ, όπως η Μαρία Πρωτόπαπα που παίζει τη μητέρα της Φραγκογιαννούς, η Πηνελόπη Τσιλίκα, η Έλενα Τοπαλίδου και η Νίκη Παπανδρέου που παίζουν τις κόρες της, η Γεωργιάννα Νταλάρα που την υποδύεται σε νεαρή ηλικία, η Μαρία Σκουλά, η Γαλήνη Χατζηπασχάλη, η Όλγα Δαμάνη, η Αγορίτσα Οικονόμου, αλλά και εξαιρετικοί άντρες ηθοποιοί, όπως ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Στάθης Σταμουλακάτος, ο Χρήστος Στέργιογλου, ο Μιχάλης Οικονόμου, ο Αντώνης Τσιοτσιόπουλος και πολλοί άλλοι”.

 

news247.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση