HomeHL-WorldΒίντεο: 20χρονος ζήτησε selfie από ράπερ και οι σωματοφύλακες του τον πλάκωσαν στο ξύλο

Βίντεο: 20χρονος ζήτησε selfie από ράπερ και οι σωματοφύλακες του τον πλάκωσαν στο ξύλο

Η απάντηση του ράπερ Νάρντο Γουίκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την επίθεση που δέχτηκε ένας θαυμαστής του ράπερ Νάρντο Γουίκ στην Τάμπα της Φλόριντα όταν, όπως καταγγέλλει η μητέρα του 20χρονου, ζήτησε να βγάλει μια φωτογραφία selfie με τον αγαπημένο του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η New York Post, μέλη της παρέας του ράπερ και σωματοφύλακες έκαναν ξαφνικά άγρια επίθεση στον θαυμαστή που είχε πλησιάσει τον μουσικό το βράδυ της Δευτέρας, αφήνοντας τον άνδρα με διάσειση και εγκεφαλική αιμορραγία.

Δείτε το βίντεο από τον ξυλοδαρμό

Ο Τζορτζ Όμπρεγκον, 20 ετών, είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό έξω από το Club Skye στην Τάμπα, όπου ο ράπερ Νάρντο Γουίκ είχε εμφανιστεί νωρίτερα το βράδυ, σύμφωνα με το WFLA.

Ο Όμπρεγκον, ο οποίος είχε εισιτήρια VIP για τη συναυλία, έχασε τις αισθήσεις του έπειτα από τον ξυλοδαρμό όπως φαίνεται και στα πλάνα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο θαυμαστής δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και ακουμπούσε σε τοίχο, όταν ένας δεύτερος άνδρας του έδωσε τουλάχιστον άλλες τρεις γροθιές με τον ανυπεράσπιστο 20χρονο να πέφτει στο έδαφος και το κεφάλι του να χτυπά στο δάπεδο.

Το ξέσπασμα της μητέρας του 20χρονου

«Θέλω όλοι να δουν τι έκαναν αυτοί οι κ@@@@@δες στον γιο μου», είπε τη Δευτέρα η μητέρα του Τζορτζ.

«Σε καμία περίπτωση ο γιος μου δεν ήταν επιθετικός και δεν έδειξε καμία πρόθεση να προκαλέσει. Ο γιος μου ήθελε μια ηλίθια φωτογραφία με τον αγαπημένο του καλλιτέχνη! Και αυτό είναι που παίρνει! Ανακατεύομαι και μόνο που το σκέφτομαι αυτό που συνέβη!

«Όποιος γνωρίζει τον γιο μου ξέρει ότι είναι το πιο γλυκό και ευγενικό παιδί. Δεν κάνει ναρκωτικά, δεν πίνει αλκοόλ, ούτε είναι σε καμία συμμορία, τίποτα! Με πεθαίνει αυτό που συνέβη και η καρδιά μου πονάει τόσο πολύ που μου προκαλεί αναγούλα. Δεν μπορώ να μείνω ήσυχη».

Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία της Τάμπα ζήτησε βοήθεια για τον εντοπισμό των δύο δραστών.

«Δεν είναι ότι τρέχαμε ή οτιδήποτε άλλο», είπε φίλος του Τζορτζ και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στο TMZ κι έπειτα συμπλήρωσε: «Ο Τζορτζ μόλις περπατά προς τον Νάρντο κρατώντας το τηλέφωνό του στην αρχή απλώς τον κοίταξαν και δεν τον πείραξαν. Εκείνος μετά είπε “Μπορώ να βγάλω μια φωτογραφία;” και στη συνέχεια από το πουθενά, ένας από αυτούς τον χτύπησε από το πλάι».

Η απάντηση του ράπερ Νάρντο Γουίκ

Ο Νάρντο Γουίκ τοποθετήθηκε για την επίθεση που δέχτηκε ο φαν του λέγοντας ότι καταδικάζει αυτό που συνέβη. «Καταδικάζω αυτό που συνέβη στον θαυμαστή μου μετά το σόου μου. Το είπα και στη μαμά του πόσο λυπάμαι και ανησυχώ, πριν καν το βίντεο κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Της έστειλα τον αριθμό μου το ίδιο βράδυ της επίθεσης και προσπάθησα να μάθω ποιος ήταν. Δεν μπορώ να ελέγξω τις πράξεις κάποιου άλλου, δεν ήξερα τι θα συνέβαινε και θύμωσα πολύ. Προσπάθησα να το σταματήσω. Αγαπώ όλους τους θαυμαστές μου και είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο ράπερ.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση