HomeHL-TOPΣυλλήψη δράστη για διακίνηση ναρκωτικών – Σημαντικά Ευρήματα

Συλλήψη δράστη για διακίνηση ναρκωτικών – Σημαντικά Ευρήματα

Θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρεθύμνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών/Υ.Α Ρεθύμνης, ένας ύποπτος δράστης κατείχε και διακινούσε ναρκωτικές ουσίες. Αυτό οδήγησε σε επέμβαση των αρμοδίων αστυνομικών το απόγευμα της 28ης Νοεμβρίου 2023, όταν εντόπισαν τον δράστη να κινείται με το αυτοκίνητο του επί της επαρχιακής οδού Αγ. Γαλήνης – Ρεθύμνου.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο του δράστη και διενεργώντας έλεγχο, ανέσυραν μια ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 151 γραμμαρίων. Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου και χρηματικό ποσό 120 Ευρώ, που προέρχεται από αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Κατά τη διενέργεια κατ’ οίκον έρευνας, με παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν ένα λειτουργικό περίστροφο μάρκας Smith&Wesson, 74 πλήρη φυσίγγια διαμετρήματος 0,38 special, χρηματικό ποσό 1800 Ευρώ και μία επιπλέον συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρεθύμνου. Το συνολικό κατασχεθέν χρηματικό ποσό των 1920 Ευρώ θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών. Επιπλέον, το  Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου συνεχίζει την προανάκριση για την υπόθεση.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση