HomeHL-LifestyleΠοιος είναι ο πιο σέξι φαλακρός άνδρας για το 2023 – Σε ποια θέση βρίσκεται ο Στάνλεϊ Τούτσι;

Ποιος είναι ο πιο σέξι φαλακρός άνδρας για το 2023 – Σε ποια θέση βρίσκεται ο Στάνλεϊ Τούτσι;

«Μεγάλη αδικία έγινε στη δημοσκόπηση για τον καθορισμό του πιο σέξι φαλακρού άνδρα του 2023» ισχυρίζονται κάποιοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια δημοσκόπηση για τον προσδιορισμό του πιο σέξι φαλακρού άνδρα του 2023 αποδεικνύεται διχαστική – τουλάχιστον στο τμήμα πολιτισμού του Euronews.

Φέτος, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι φαλακρός άνδρας εν ζωή, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που βασίζεται σε αναζητήσεις στο Google.

«Η μελέτη διεξήχθη από την εταιρεία μάρκετινγκ Reboot, η οποία εξέτασε τη συχνότητα αναζήτησης των ονομάτων των φαλακρών ανδρών μαζί με την καθαρή τους “αξία”, το ύψος, τη φωνητική ελκυστικότητα, τον παράγοντα λάμψης και τη «χρυσή αναλογία», δίνοντας σε κάθε υποψήφιο μια βαθμολογία του 10» όπως εξηγούν.

Αυτό το τελευταίο κομμάτι έχει ελάχιστη σχέση με την ακολουθία Fibonacci, και αφορά περισσότερο την Reboot που εισήγαγε φωτογραφίες κάθε διασημότητας σε έναν «αλγόριθμο ενός υπολογιστή», ο οποίος ήταν σε θέση να εντοπίσει εξέχοντα χαρακτηριστικά, γνωστά και ως ορόσημα του προσώπου.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με βαθμολογία 9,88, μπροστά από τους ηθοποιούς Vin Diesel, Jason Statham και Samuel L. Jackson. Το αφεντικό της Amazon, ο Jeff Bezos, βρέθηκε στην πέμπτη θέση, μπροστά από τους Michael Jordan, Dwayne Johnson (περιμέναμε υψηλότερο), Shemar Moore, Shaquille O’Neal και Terry Crews.

Φέτος, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι φαλακρός άνδρας εν ζωή, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που βασίζεται σε αναζητήσεις στο Google

Ακολουθεί ο πίνακας:

dsfdfgsdghf

Καμία αναφορά δεν έγινε, δε, στον Στάνλεϊ Τούτσι, τον εξαιρετικό οικοδεσπότη της σειράς ντοκιμαντέρ «Stanley Tucci: Αναζητώντας την Ιταλία» και το ίντερνετ πήρε φωτιά.

Για να είμαστε δίκαιοι, ο Τούτσι εξασφάλισε τη δεύτερη θέση πέρυσι – με τον Βιν Ντίζελ στην πρώτη θέση. «Κάτι που είναι σκέτη παρωδία» όπως σημείωσαν κάποιοι.

Μιλώντας για παρωδία, πού στο καλό είναι ο πάντα ένδοξος Mark Strong;

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση