HomeHL-WorldΜύκονος: Πώς ο 39χρονος έχασε την ζωή του όταν έπεσε πάνω σε κοπάδι με αγελάδες

Μύκονος: Πώς ο 39χρονος έχασε την ζωή του όταν έπεσε πάνω σε κοπάδι με αγελάδες

Ξέσπασε ο θείος του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 39χρονου, ο οποίος έχασε την ζωή του από επίθεση αγελάδας στην Μύκονο. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 39χρονος επέστρεφε στο σπίτι του με την μηχανή του. Οδηγούσε σε επαρχιακό δρόμο του νησιού, όταν ένα κοπάδι με αγελάδες του έκλεισε τον δρόμο. Σύμφωνα με την οικογένειά του, η μοιραία κίνησή του, ήταν ότι προσπάθησε να διώξει τις αγελάδες από τον δρόμο.

Όπως περιγράφει ένας ξάδελφος του θύματος: «Ήταν ένα κοπάδι, κοπάδι με ζώα, κοπάδι με αγελάδες ήταν. Ήταν στο πλησίον οικόπεδο, ήταν μια πρόχειρη περίφραξη και έβγαιναν εύκολα. Είχε ένα μικρό μηχανάκι, έκανε στην άκρη για να τα διώξει γιατί ήταν μέσα στον δρόμο, για να μην γίνει κανένα ατύχημα, έγινε το κακό, το μοιραίο».

Μία από τις αγελάδες επιτέθηκε στον άτυχο άνδρα, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ακαριαία. «Μεγάλη τραγωδία. Αν βλέπατε κάτω το οδόστρωμα, είχε ένα ποτάμι αίμα. Τον χτύπησε δηλαδή επί τόπου σε σημείο καίριο. Τον χτύπησε και τον έσυρε κάτω μετά το ζώο. Είναι μακάβριο, είναι απίστευτο», τονίζει ο ίδιος.

Ο 39χρονος ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και δούλευε για το μεροκάματο. Η οικογένειά του καταγγέλλει πως το συγκεκριμένο κοπάδι ανήκει σε έναν άνθρωπο, από την προσοχή του οποίου διέφευγαν συχνά τα ζώα.

«Είχαν γίνει απλές υλικές ζημιές, σε οχήματα και τέτοια όχι τώρα για να χτυπήσουν άνθρωπο έτσι. Όταν υπάρχουν ζώα μέσα στην μέση είναι αυτεπάγγελτο αδίκημα και έχει γίνει δικογραφία, έχει καταγραφεί το συμβάν», τόνισε ο ξάδελφος του θύματος, σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews στο Mega.

Η καταγγελία πριν από τρία χρόνια

Πριν από τρία χρόνια είχαν καταγγείλει τον ίδιο άνθρωπο, τον ιδιοκτήτη των πέντε αγελάδων για παστούρωμα αλλά και για το ότι τα ζώα κυκλοφορούσαν πολλές φορές χωρίς κανέναν έλεγχο.

«Τον Νοέμβριο, 9 Νοεμβρίου του 2020 είχα εντοπίσει τις πέντε αγελάδες του συγκεκριμένου επιχειρηματία, οι οποίες ήταν σε ένα αφύλακτο αγροτεμάχιο σε κεντρικό δρόμο της Μυκόνου και συγκεκριμένα από τον δρόμο που πηγαίνει από την χώρα στην Άνω Μερά και για τον λόγο αυτό, επειδή ήταν πάρα πολύ πιθανό ότι θα γίνει ατύχημα και θα τραυματιστούν και τα ζώα και θα προκληθεί και κάποιο ατύχημα, είχα υποβάλει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη των συγκεκριμένων ζώων στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου», δήλωσε δικηγόρος, Στέλιος Γκαρίπης.

Ξέσπασε ο θείος του 39χρονου: Η μετακίνηση στην Μύκονο έχει γίνει πολύ επικίνδυνη

Ο θείος του 39χρονου, Φανούρης Κουμπάρος, μίλησε στην εκπομπή και δήλωσε: «Η μετακίνηση στην Μύκονο έχει γίνει πολύ επικίνδυνη. Το να φύγεις από την δουλειά σου και να πας στο σπίτι σου έχει γίνει “άθλος” πια».

«Γεωπόνος δεν ήρθε να δει ότι είναι ακατάλληλο να υπάρχουν κοπάδια στον περιφερειακό δρόμο;», συμπλήρωσε.

enikos.gr

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση