HomeΕΛΛΑΔΑΤσάκωσαν 61χρονη στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έφερνε 37 κιλά κάνναβης από τη Μαδρίτη

Τσάκωσαν 61χρονη στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έφερνε 37 κιλά κάνναβης από τη Μαδρίτη

Η 61χρονη συνελήφθη για κατοχή και απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροπέδες σε 61χρονη ημεδαπή για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών στην Ελλάδα μέσω του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, η 61χρονη συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτόφωρου χθες Σάββατο 25 Νοεμβρίου το απόγευμα για κατοχή και απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια μέσω της αεροπορικούς οδού.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο εντοπισμός της 61χρονης επετεύχθη στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργεί η ανωτέρω υπηρεσία κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων.

Η 61χρονη αφίχθη στην Αθήνα από τη Μαδρίτη

Εντός των αποσκευών της 61χρονης κατηγορούμενης, η οποία αφίχθη στην Αθήνα από τη Μαδρίτη, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στις αποσκευές της και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 37 κιλών, διαμοιρασμένη σε 3 νάιλον συσκευασίες.

Επιπλέον, από το σωματικό έλεγχο κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
foto1-2

Όπλα, φυσίγγια, χασισέλαιο και κάνναβη βρέθηκαν σε σπίτι στη Χαλκιδική

Ακόμη, χθες Παρασκευή το μεσημέρι συνελήφθησαν σε περιοχή της Χαλκιδικής δύο ημεδαποί άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών από την ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους δύο εντοπίστηκε στην οικία του όπου διαπιστώθηκε να αποκρύπτει ένα γυάλινο δοχείο που περιείχε έλαιο κάνναβης (χασισέλαιο), βάρους 2.334 γραμμαρίων, 11 συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 9 κιλών και 365 γραμμαρίων, 140 πολεμικά φυσίγγια, μία καραμπίνα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών και ένα τυφέκιο που κατείχε παράνομα και δύο κάννες όπλων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση