HomeHL-TOPΘλίψη στο Πολυτεχνείο Κρήτης για τον θάνατο του καθηγητή Ευάγγελου Γρηγορούδη

Θλίψη στο Πολυτεχνείο Κρήτης για τον θάνατο του καθηγητή Ευάγγελου Γρηγορούδη

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 55 χρονών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη επικρατεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης και στην κοινωνία για τον θάνατο του καθηγητή  Ευάγγελου Γρηγορούδη που έφυγε αιφνίδια χθες από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ου cretapost ο καθηγητής βρισκόταν χθες στο Ηράκλειο στο σπίτι του γιού του όταν  ξαφνικά ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη πολύ αργά για 55χρονο καθηγητή.

Ποιος ήταν ο Ευάγγελος Γρηγορούδης

Ο Ευάγγελος Γρηγορούδης είναι Καθηγητής στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης (2002-) σε θέματα διαχείρισης διαδικασιών ποιότητας. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο Κρήτης απ’ όπου πήρε το διδακτορικό δίπλωμα το 1999. Έχει λάβει διακρίσεις από την Ελληνική Εταιρεία Επιχειρησιακών Ερευνών, το World Automation Congress, την Academy of Business and Administrative Sciences, το Ίδρυμα Ιωάννου και Βασιλείας Καραγιάννη, το Πολυτεχνείο Κρήτης και το Ι.Κ.Υ. Ενεργεί ως κριτής σε περισσότερα από 70 επιστημονικά περιοδικά, είναι αναπληρωτής συντάκτης των επιστημονικών περιοδικών Operational Research: An International Journal, Journal of Knowledge Management, Journal of the Knowledge Economy (senior associate editor), Journal of Innovation and Entrepreneurship (senior associate editor), International Journal of Decision Support Systems, International Journal of Social Ecology and Sustainable Development, International Journal of Food and Beverage Manufacturing and Business Models και Palgrave Communications και μέλος των εκδοτικών επιτροπών των επιστημονικών περιοδικών: International Journal of Information and Decision Sciences, International Journal of Information Systems in the Service Sector, International Journal of Multicriteria Decision Making, Journal of Marketing and Operation Management Research και World Journal of Applied Agricultural Sciences and Engineering. Έχει επιμεληθεί ή συγγράψει περισσότερα από 15 βιβλία για τη μέτρηση της ποιότητας των υπηρεσιών, την ανάπτυξη, λειτουργία και στρατηγική των επιχειρήσεων, καθώς και περισσότερα από 170 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, βιβλία και πρακτικά συνεδρίων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν διαδικασίες μέτρησης ποιότητας υπηρεσιών, ικανοποίηση πελατών και εργαζομένων, αξιολόγηση επιδόσεων, επιχειρηματική αριστεία, επιχειρησιακή έρευνα (μέθοδοι και τεχνικές αξιολόγησης), πολυκριτήρια ανάλυση αποφάσεων, ανάλυση δεδομένων (μέθοδοι ανάλυσης ποιοτικών δεδομένων), και marketing (έρευνες αγοράς και ικανοποίησης πελατών).ων (μέθοδοι ανάλυσης ποιοτικών δεδομένων), και marketing (έρευνες αγοράς και ικανοποίησης πελατών). pdf

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Θλίψη όχι μόνο στην ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και στην κοινωνία της Κρήτης

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του διακεκριμένου Καθηγητή και Κοσμήτορα της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης Ευάγγελου Γρηγορούδη, βυθίζει στη θλίψη όχι μόνο την ακαδημαϊκή κοινότητα, αλλά και την κοινωνία της Κρήτης.

Ο Ευάγγελος Γρηγορούδης ήταν αφοσιωμένος επιστήμονας, με πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο σε επιστημονικά περιοδικά και βιβλία που αφορούν στον επιχειρηματικό κόσμο, την οικολογία και την αειφόρα ανάπτυξη, και συνδράμοντας μεταξύ άλλων τους τοπικούς φορείς, σε πληθώρα σοβαρών ζητημάτων που μας απασχολούν.

Η συνεισφορά του στην επιστημονική κοινότητα και την κοινωνία είναι αναμφισβήτητη, και το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο.

Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του, αλλά και στους συνεργάτες του στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση