HomeHL-WorldΕπίθεση με μαχαίρι στο Δουβλίνο – Τραυματίστηκαν τρία παιδιά

Επίθεση με μαχαίρι στο Δουβλίνο – Τραυματίστηκαν τρία παιδιά

Τουλάχιστον τρία παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο μετά από επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο του Δουβλίνου, στην Ιρλανδία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τουλάχιστον τρία παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο μετά από μια φερόμενη επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο της πόλης του Δουβλίνου, μετέδωσε το ιρλανδικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο RTE.

Η ιρλανδική αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι αστυνομικοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σημείο ενός σοβαρού περιστατικού στην πλατεία Πάρνελ της πρωτεύουσας και άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν αναπτυχθεί στο σημείο.

Πληροφορίες που μεταδίδουν οι Irish Times αναφέρουν ότι τουλάχιστον τρία παιδιά φέρεται να έχουν τραυματιστεί από μαχαίρι, αν και ορισμένες πηγές δήλωσαν ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί καθώς επιβεβαιώνονται περισσότερες πληροφορίες.

Ο κύριος ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι έχει συλληφθεί και είχε υποστεί τραύματα που πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από τον ίδιο.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο δράστης προσπάθησε να επιτεθεί σε αρκετούς νέους, μεταξύ των οποίων και παιδιά, και ότι παρενέβησαν περαστικοί.

Το κίνητρο της επίθεσης δεν έχει εξακριβωθεί, αν και η αστυνομία δήλωσε ότι ακολουθεί συγκεκριμένη γραμμή έρευνας. Η περιοχή έχει αποκλειστεί ως τόπος εγκλήματος και οι τραυματιοφορείς κατέκλυσαν γρήγορα τον δρόμο όταν σήμανε συναγερμός.

 

news247.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση