HomeHL-EconomyBlack Friday: Πόσο στοιχίζει μια τηλεόραση και ένα ψυγείο στην Ελλάδα και στην Αγγλία – Οι τιμές

Black Friday: Πόσο στοιχίζει μια τηλεόραση και ένα ψυγείο στην Ελλάδα και στην Αγγλία – Οι τιμές

Οι διαφορές στις τιμές Black Friday σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες είναι αρκετά σημαντικές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Black Friday περιμένουν οι καταναλωτές ανά τον κόσμο για να ψωνίσουν και στην Ελλάδα έχουν αρχίσει οι προσφορές, μόνο που οι τιμές στη χώρα μας είναι πιο ακριβές από τις υπόλοιπες χώρες.

Οι διαφορές στις τιμές Black Friday σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες είναι τεράστιες, αφού μια τηλεόραση 43 ιντσών έχει στην Ελλάδα 418 ευρώ, στην Αγγλία στοιχίζει 339 λίρες (389,41 ευρώ).

Η ακρίβεια είναι φανερή αφού ένας ψυγειοκαταψύκτης στη χώρα μας στοιχίζει 598,99 ευρώ στη Black Friday από τα 649 ευρώ που πωλούνταν προηγουμένως.

Ένας ψυγειοκαταψύκτης που στην Ελλάδα από τα 649 έπεσε την Black Friday στα 598.99 με έκπτωση 50.01. Στην Αγγλία ο ίδιος από τα 699.99 πάουντς έπεσε στις 499 λίρες με ΦΠΑ και παράδοση και έχει ξεπουλήσει.

Διαφορετικές τιμές σε Ελλάδα και Ευρώπη υπάρχουν και σε άλλα αντικείμενα που ο Έλληνας θα αγοράσει πιο ακριβά.

Για παράδειγμα στην σύγκριση Ελλάδας και Ιταλίας για ένα ζευγάρι σπορτέξ παπούτσια πάλι η Ελλάδα είναι ακριβότερη, καθώς στην Ιταλια κοστίζουν 149.90 ενώ στην Ελλάδα δε black Friday η τιμή έπεσε από τα 204.99 και 163.99 με έκπτωση 41 ευρώ.

Και το crash test τιμών πάντα με χαμένο τον Έλληνα συνεχίζεται και σε άλλα είδη.

Για παράδειγμα στα σούπερ μάρκετ βλέπουμε πως στην Ολλανδία γνωστή κρέμα σοκολάτας έχει 4.99 το κιλό στην Ελλάδα η ίδια μάρκα σε δυο συσκευασίες που κυκλοφορεί έχει από 9,97 το κιλό μέχρι και 11.55 το κιλό.

newsbomb.gr

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση